Marcio Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Mam taka wielką prośbę. Planuję kupic p90 i chcialbym sie ''przymierzyc'' do tej nietypowej zabawki. Prosze o informacje o sklepach tylko w krakowie bo nie mam zamiaru jechac gdzies wogule. Polskie litery? Regdorn Link to post Share on other sites
lako Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 no to tak polecam sklep Krakman ma siedzibe na ulicy Vetulaniego 1A jest to na prądniku białym trzeba poszukac bo to sie znajduje w takiej hali..... Krakman ma tez sklep internetowy http://www.taiwangun.com/ lecz toi co jest na stronie to nie wszystko co oni maja ... musisz sie przejechac i spytac panów (bardzo miła obsługa) czy maja taki model jaki Cie interesuje ale powinni miec bo ostatnio jak bylem doszla sprora dostawa :twisted: :twisted: :twisted: Duże litery, polskie litery, przecinki, kropki... Tego wszystkiego na WMASG używamy - patrz Regulamin. Potem się ludzie dziwią, że im posty znikają. Regdorn Link to post Share on other sites
Dorgon Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Witam. Jezeli chce ogladnac P90 to taka sztuka jest w klepie na ulicy Starowislnej miedzy ulica detla a poczta glowna. Nie polecam kupowac tam p90 bo ma tylko chinszczyzne ale do przymiarki w sam raz :) Polskie litery? Regdorn Link to post Share on other sites
Laos Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Co dosklepu na Starowiślnej to jest on jednym z leprzych sklepów w Krakowie, a duża część sprzętu właśnie pochpdzi z Krakmana:P Link to post Share on other sites
Kuba92 Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Mam pytanie gdzie moge kupic pokrowiec na helm woodland w Krakowie ?? Polskie litery... Regdorn Link to post Share on other sites
skorek Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Witam A ja mam pytanie o sklep z ubraniami militarnymi a mianowicie holenderski lub brytyjski DPM bardzo pilnie poszukuje :) Pozdrawiam Skorek Link to post Share on other sites
kraviec Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Na starowislnej !! :P Link to post Share on other sites
skorek Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Matko ... Na starowislnej maja taaaaaaaki wybor, ze hej ... Ty masz wybór - stosować polskie znaki albo denerwować moda. Wybór należy do Ciebie CHEMIK Link to post Share on other sites
MihaU Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 (edited) Matko ... Na starowislnej maja taaaaaaaki wybor, ze hej ... To była ironia ?? :wink: Edited April 16, 2007 by MihaU Link to post Share on other sites
punix Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Sądzę, że raczej tak :wink: Byłem tam raz, poszukując bluzy DPM, stwierdzili, że mają tylko jedną sztukę, po jej obejrzeniu i usłyszeniu ceny zwątpiłem - bluza sprana jak po roku intensywnego użytkowania, cena - 50zł... Link to post Share on other sites
Regdorn Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 W wątku poruszone zostały dwie kwestie: P90 i szmaty. P90, to chyba tylko u Krakmana (Taiwangun), szmaty albo u Zapieca na Starowiślnej, albo na Krupniczej (od Bagateli po prawej stronie, trudno nie zauważyć figury żołnierza). Szmaty też można dostać pod Halą Targową na Grzegórzeckiej (zarówno na targu, jak i w sklepie w bramie vis a vis Hali). Link to post Share on other sites
Komandos_OLK Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Potrzebuję kupić tanio farbę maskującą [czarny + oliv czy zielony :-P ] i kapelusz [woodland]. Możecie mi podpowiedzieć gdzie taniej żebym nie musiał latać po wszystkich sklepach w Krakowie... ;) Link to post Share on other sites
ruffin-89 Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 A po co zadajesz pytanie na dwóch forach i jeszcze taki stary temat odkopujesz ? ( Właśnie może mod zamknie ten, skoro Krakowskie już ma taki temat i ciągle aktualny ?) Link to post Share on other sites
szmerglu Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Nie każdy zagląda na krakowskie co widać na załączonym obrazku ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts