Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Beretta M92F Coll-Fu na pierwszy sprzet?

Recommended Posts

To coś sprzedają na militaria... Szczerze mówiąc, nie mam o tym zdania, ale miałem chyba te wyroby w ręku, bo Kołobrzeski sklep sportowy ma z nimi umowę i towar biorą od nich. Miałem w łapce Sig Sauera 228 (mam z HFC) - wykonanie kiepskie, Berettę 92 - lepiej się tym nie bawić i coś w rodzaju Colta 1911 - wstydzę się, że to do ręki wziąłem. Wykonane naprawdę kiepsko... Co do parametrów - nie wypowiem się, bo nie strzelałem z tego, ale po wykonaniu... Przemilczę.

Moja beretta STTI ma hop-upa, zasieg skuteczny jakies 30m. Bardzo solidne wykonanie, duzo metalowych czesci. Jedyna rzecz do ktorej mozna sie przyczepic to trudny dostep do bebechow a wiec i utrudniony tuning.

Sam sie dziwie ze pistolet jest tak tani, nic tylko brac :)

Chociaz przy takich osiagach to i sprawa tuningu jest dosc dyskusyjna :]

Coll-Fu = STTi (zwróć uwagę na okładziny chwytu - w miejsce loga Beretty jest wstawione Y&P - nazwa, pod którą STTi występuje w Ameryce). KWC jest trochę lepszy, ale ma pewne estetyczne niedociągnięcie w postaci atrapy okna wyrzutnika łusek (w Marui jest wycięte, w UHC jest wycięte, w Academy jest wycięte, w KWC nie). Miałem KWC przez tydzień, sąsiad ma nadal, celność jest niezła, nawet na większych dystansach.

• 2 months later...

Coll Fu to nie STTi (YP), pomylone są zdjęcia więc się nie sugeruj napisem na okładzinie...

Po drugie rozumiem opinię o STTi bo każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania ale mam Berettę STTi HW springa i jej "bliźniaka" od UHC i szczerze mówiąc UHC przy STTi to badziew, wykonanie do xxxx i w żaden sposób nie można się pozbyć wrażenia że trzyma się w ręku zabawkę, praktycznie wszystko z plastiku (poza idiotycznymi ciężarkami pod okładzinami), zasięg marny a kulka lata gdzie chce i jak chce. Wiem że STTi to nie szczyt ale jest dobrze wyważona, naszpikowana metalem (kurek, spust, lufa, środek) i wyglada już jak nie zabawka UHC. Więc nie sądze że STTi to taka totalna tandeta a aktualna cena na Allegro za tą Beretkę (niecałe 47 zeta) to już zdecydowana okazja :)

• 11 months later...