micju34 Posted March 13 Report Share Posted March 13 Witam. Lee elfield z s&t u krakmanów. Ktoś coś próbował z tym zrobić? W sensie stuningować pod nasze limity 3.3J. Quote Link to post Share on other sites
Mamut Posted April 11 Report Share Posted April 11 Jeśli ma być repliką wyborową, to z miejsca trzeba wymienić gumkę HU. Widać na filmie, że ma rozrzut. Może to też wynikać z lekkiej kulki na tor airsoftowy. Średnica lufy oraz długość jest ok. Poza tym, wszystkie inne części nie do stuningowania jak VSR. Mam wrażenie po dźwięku strzału, że tam jeszcze jest potencjał w sprężynie. Nie zdziwię się, jak ma przedmuchy i może tam być dodatkowe 50-100 fps. Jeśli się zdecydujesz, to od razu dokup kilka magazynków i montaż na lunetę. Pewnego dnia najpewniej znikną z rynku. Ja się tak zastanawiam nad Arisaka. Quote Link to post Share on other sites
micju34 Posted April 22 Author Report Share Posted April 22 mam 3 magazynki i montaż po starej wersji Mk3. Poszła na reklamację i dostałem zwrot kasy. Czekam na Mk4 i liczę że będzie coś z tego konretniejszego. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts