scorpix Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 np. stąd: http://republika.pl/paintball_asg_szklarska/ZAS.html polecam zdanie: "Wiek i płeć nie odgrywają tu roli" Pisałem do gościa maila, żeby zmienił to jakże perfidne zdanie ale nie zmienił :/ I tak na pozycji 3 w googlach przy wpisaniu słowa "ASG" pojawia się ten typek... zgrozo... Link to post Share on other sites
cerber Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Mozna kazać mu skasowac banner popieramy prawo ASG, a jezeli sie nie zgodzi pisac do admina servera. Link to post Share on other sites
thor_ Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 A ja się zastanwiam czy "button" do strony Kruków jest tam przypadkiem czy nie. Może ktoś z Kruków powinien się temu przyjrzeć bliżej. Link to post Share on other sites
scorpix Posted April 26, 2006 Author Report Share Posted April 26, 2006 mi sie wydaje ze teksty są żywcem ze strony airshitguns.pl bo mail kontaktowy paintball_asg_marek(małpa)o2.pl ;) pan Marek? :P Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 W wolnej chwili przyjze sie calej stronie. w/w nie jest mi znana i nie wiem co nasz button tam robi.... moze jestesmy tacy fajni ? :wink: Link to post Share on other sites
maxavelli Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 We mnie najbardziej ugodzilo "Design by Max" :-/... Link to post Share on other sites
Wukasz Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Strona działa co najmniej od roku. a co do pytania "Skąd się biorą dzieci w ASG..." odpowiedź brzmi: z telewizji. Link to post Share on other sites
Deimos Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Widzę, że świta znów nagonkę rozpoczęła. Co macie do zarzucenia tej stronie? Złamała prawo? Jest niesmaczna? Obraża czyjeś uczucia religijne? Link to post Share on other sites
zia Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Patrz pierwszy post, Banner "popieram prawo asg " i sprzeczne do niego zdanie "Wiek i płeć nie odgrywają tu roli" Link to post Share on other sites
Deimos Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Proponuję palenie na stosie. Link to post Share on other sites
Brymer Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 czepiacie sie... Capi nie musisz sie niczemu przyglądać, gość załatwiał wszystko z Regiem, nawet jakiś zlot był tam planowany... niestety ze zdrowiem coś sie Markowi pokopało i chyba zawiesił działalność. co do mnie to byliśmy raz ekipą na strzelaniu w szklarskiej i zaręczam, że wszystko sie odbywał zgodnie z regułami sztuki i bynajmniej nie było tam tryliardów dzieci, a nieletni którzy byli z daleka wyciągali pozwolenia od rodziców, wiec panie scorpix z oskarżeniem trafiłeś pan jak kulą w płot albo nosem w dupe... Link to post Share on other sites
dzikki Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 A skoro sprawa załatwiona wyjaśnieniami Brymcia to ja ciach-ciach i już po kłopocie. Jeśli jakieś kwestie to na PW do mnie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts