Guest JOPJ Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 Czy ktoś mógłby zamieścić po Polsku (ew. angielsku) instrukcję/opis jak przerobić replikę (do rekonstrukcji), stary karabin/PM z II WŚ na replikę ASG? Z góry dzięki. P.S. Wiem że ktoś już zamieścił link do PPSh, ale to po Rusku i nic nie rozumiem... Link to post Share on other sites
Rudy102 Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 moja porada może okazać się nie przydatana ale co:) najlepiej jeżeli chesz jakiegoś aega to nie widzę najmniejszego problemu aby kupić kompletego GB najlepiej stockowego, komore HU, lufę i heja ciężej(drożej) bedzie przy jakiejś sprężynce: kup komplet wzmocnionych bebechów do np. VSR, kup HU, i śmaiło możesz wwalić 300pdi, jeszcze inny sposób to poprostu sprowadź sobie z USA mają tam na ebayeu chyba wszystkie modele z IIwś oczywiście airsoftowe przynajmniej ja tak to widzę , wątpie żeby ci się udało zbudować pełnowartościową replikę od podstaw Link to post Share on other sites
Inferno Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 wątpie żeby ci się udało zbudować pełnowartościową replikę od podstaw Mając dobrze wyposażony warsztat to jest wykonalne. Link to post Share on other sites
fiedotow Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Inferno... oczywiście, jeśli masz czas... Link to post Share on other sites
Inferno Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 To też oczywiście. Ale warsztat to podstawa. Bo replikę dłubać możesz i rok, nie ucieknie przecież. A mając tylko przysłowiowy majzel i młotek nic nie wykombinujesz, choć byś siedział nad tym 100 lat ;) Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 NO to jeszcze jedno pytanko... Wie ktoś gdzie kupić PPSh airsoftgun? Nie chodzi mi o tą za 600 $ z WWIIguns, bo to nie jest airsoftowa... I nie chcę z ebaya.. Link to post Share on other sites
HateMe Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Nie można kupić. Link to post Share on other sites
Inferno Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 Tylko custom. Za dużą kasę rzecz jasna. Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 A grease guna M3A1, ale nie od HUDSON? Bo kurde ostatnio podobają mi się tylko te PMy z I/II WŚ. :) Link to post Share on other sites
HateMe Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 M3A1 Greasegun jest tylko Hudsona, lub chiński shit. Z PMów z II WŚ zostaje Ci tylko Thompson lub MP40 z wymienionymi bebechami... Link to post Share on other sites
Rudy102 Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 PM'y: Thompson, MP 40, A karabinów jest dużo np. : STG-44, Mausery, Garand ........... Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Ale wszystko w cenie powyżej 1000 zł... :cry: Link to post Share on other sites
Mamut Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 I taniej ci nie wyjdzie. Robienie custom'ów z prawdziwego zdarzenia to duży wydatek. Link to post Share on other sites
Aliant Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 PM'y: Thompson, MP 40,A karabinów jest dużo np. : STG-44, Mausery, Garand ........... Tanie mp-40 jest. Tylko do strzelania się nie nadaje. Po prostu fani II wojny muszą duuuuużo wydać. Link to post Share on other sites
Recommended Posts