TOLDI Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 P99 czy jest jakis lepszy P99 ?? Tzn. jakiejs lepszej firmy.I co mozecie powiedzec o tym modelu?? Sorry jesli juz gdzies taki temat byla ale przez ta pogode boli mnie leb i kazde spojrzenie na monitor powoduje u mnie odruch wy..... Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Tak maruzena na MG za 800zł czy jakoś tak... Quote Link to post Share on other sites
TOLDI Posted April 30, 2006 Author Report Share Posted April 30, 2006 Ała ale czy duzo sie różni od tego modelu co podalem w linku?? i czy ten co jest w linku jest dobry?? Quote Link to post Share on other sites
alias Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 HAHA ta p99 maruzena to shit! Ostatnio widzialem ja na strzelance i powiem tak, wykonanie dobre. Ale osiagi?! Kiedy zwykly glock 18c strzelal bez paraboli w znak to p99 maruzena, nawet nie dolatywaly....P99 maruzena kosztuje tak duzo, bo ma szyne tlumik i inne akcesoria... Quote Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Bez szyny kosztuej niewiele mniej Quote Link to post Share on other sites
alias Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Mozliwe ale osiagi sa niezadawalajace... Quote Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 tu sie kłócić nie bede :wink: Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 285? Niesamowite, SIG-Sauer tej samej firmy kosztuje w Cybergunie tylko pięć zeta mniej. Dziwne, że nie mają tego Walthera. Quote Link to post Share on other sites
Max_E Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Poczekaj na P99 z SIIS .3 kolory zamka do wyboru , technologia Manga-Tech WA .To bedzie cudo :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 Mam pytanie czym sie rożnią modele pod mojimi linkami poza ceną ? wszystkie to KWC. Militaria: http://www.militaria.pl/cocoon/product.xml...xt-type=regular Zbrojownia: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...&products_id=44 ?: http://zbrojownia.fateback.com/oferta/19.htm Prosze o szybką odpowiedz gdyż masz ogromną chrapke na tego guna. [ Dodano: Wto 23 Maj, 2006 ] Jak widze temat zbyt trudny do rozwiązania ? Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 to są chyba te same klamki (temat na forum już był o tym czym sie różnią te z 1 i 3 linka i wyszło że chyba niczym :mrgreen: ) .....o nim była nieciekawa recęzja ....ponoć user tego guna nawet 1 maga bez zacięcia nie wystrzelił, recęzja była zagraniczna.... gun może był wadliwy, nie wiem.....to było gdzieś na forum popatrz dokładniej :P [ Dodano: Sro 24 Maj, 2006 ] znalazłem tą recke :) www.858airsoft.com/reviews/kwcp99rev.html 1 strzał i zacięcie :lol: 8O :wink: Quote Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 [ Dodano: Wto 23 Maj' date=' 2006 ']Jak widze temat zbyt trudny do rozwiązania ? Przepraszam bardzo, ale gdy ktoś nie odpowiada na twój post, nie znaczy to że jesteśmy głupi- ja na przykład mogłem odpowiedzieć ale MI SIE NIE CHCE. A skoro już coś sugerujesz a sam nie umiesz tego rozwiązać, to czy jesteś od nas mądrzejszy, a? Może wcale ci nie chodziło o obrażenie nas, ale wkurwiają mnie sugestie "zielonych" , że ktoś jest głupi bo nie wie tego co oni chcą i muszą wiedzieć natychmiast, bo jak nie to będą mieć bolączki w nocy, urośnie im prostata, a może nawet dostaną miesiączki. Chcesz szybkich odpowiedzi? Idź na czata! Pozdrawiam JOPJ Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 ten tekst był czysto zabawną treścią, jeśli kogoś uraziłem to przepraszam Quote Link to post Share on other sites
Raphalus Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Czyli nie polecacie tego gaziaka :(? Szkoda... Strasznie podoba mi się walter p99. Na początku chciałem sprezynę z CG ale później stwierdziłem ze uzbieram na gaziaka, a tu taki shit. Są te waltery p99 innej firmy? poza tym z machinegun Quote Link to post Share on other sites
TOLDI Posted May 30, 2006 Author Report Share Posted May 30, 2006 No właśnie.... bo już nic nie rozumiem czy sa jakies inne gazowe P99 które sie nie psują i nie kosztuja 500zł?? Quote Link to post Share on other sites
GoorkA Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Poczekaj na P99 z SIIS .3 kolory zamka do wyboru ' date=' technologia Manga-Tech WA .To bedzie cudo :twisted:[/quote'] tylko, że w żadnym modelu nie ma hop upa ;/ http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/prod...sp?prodID=19785 Quote Link to post Share on other sites
Raphalus Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Za pare dni będę miał Walthera P99 KWC więc zdam tu reckę Quote Link to post Share on other sites
mulder22 Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 ja posiadam P99 jest rewelacyjny polecam mega zasięgi !!!!! gazu na 2magi pelne ( 50szt amo łacznie ) zabny i waga!!!!!! MOŻLIWOŚĆ PODŁACZENIA ZEWNĘTRZNEJ BYTLI ZE SPRĘŻONYM POWIETRZEM ZAMAST GAZU!!!!! za pomocą specjalnego zaworu :-) Wczoraj sprawdzałem i działa!!!!!!!!! tylko kulki ładowałem podejżewam że na strzelanki zaczne ją stosować,jak ulał małą butla w plecaczek :-) i do boju nabicie okolo 10zł ( około 5l ) dla strzażaków cywile nie wiem jak :-( Jak coś piszcie to opisze co i jak :-) Quote Link to post Share on other sites
GoorkA Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 ja posiadam P99 jest rewelacyjny polecam mega zasięgi !!!!! gazu na 2magi pelne ( 50szt amo łacznie ) zabny i waga!!!!!! MOŻLIWOŚĆ PODŁACZENIA ZEWNĘTRZNEJ BYTLI ZE SPRĘŻONYM POWIETRZEM ZAMAST GAZU!!!!! za pomocą specjalnego zaworu :-) Wczoraj sprawdzałem i działa!!!!!!!!! tylko kulki ładowałem podejżewam że na strzelanki zaczne ją stosować,jak ulał małą butla w plecaczek :-) i do boju nabicie okolo 10zł ( około 5l ) dla strzażaków cywile nie wiem jak :-( Jak coś piszcie to opisze co i jak :-) Speek polish please!!! Man schpricht hier nur polnisch!!! Za pare dni będę miał Walthera P99 KWC więc zdam tu reckę Nie chcę pospieszać, ale chętnie bym coś przeczytał o tym gaziaku. Quote Link to post Share on other sites
Raphalus Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Ok, w końcu przyszedł mi gaz, sorka ale male komplikacje mialem i tak dlugo sie zeszło. No więc tak, do wyglądu, dzialania nie mam zadnych zastrzezen, abs twardy, wytrzymały i jak narazie wszystko jest OK! Jednak co do strzelania to troche gorzej... Zasięg straszny... ma Hop-Upa a przy strzale wygląda tak jak by go nie było, kulka odrazu spada, leci na jakies 10-15 metrów :| Rozebrałem guna, obejrzałem HH, spojzałem przez lufe i stwierdziłem ze HH nic nie moze zrobic bo go nawet nie widac... Zrobiłem drobny tuning domowej roboty, kawałek papieru pod hop up i odrazu zauwarzyłem różnice! teraz zasięg to ~25m. Ale kolejny minus to straszna podatnosc na wiatr, lekko zawieje a kulka juz skręca. Gdy wiatru nie ma kulka leci prosciutko do celu. Wg mnie do tego walthera powinno sie urzywać kulek 0,25 a nie tak jak zalecił producent 0,2. Jest napisane ze ma on moc 0,4J w porównaniu z moim AEGiem (380 FPS) widać znaczną różnicę gołym okiem w prędkosci początkowej i zdaza sie ze kulka wiruje w powiedtrzu z powodu zbyt szybkiej mocy. O... i jeszcze przypomniał mi sie jeden mankament, czasami przy strzale magazynek wypada z gniazda :| Najlepiej go opatulic czarną izolacją Ciekawi mnie tylko czy taki domowy tuning wyjdzie mu na dobre... Podsumowanie: + Wygląd + Blow Back + Waga - Zasięg (do naprawienia) - Celnosc (do naprawienia - Duza podatnosc na warunki klimatyczne - Wypadajacy magazynek Polecam wszystkim fanom tego Walthera, bo takie minusy jak celnosc i zasieg da sie naprawić i znieśc. A jak narazie za tą cenę lepszego P99 nie dostaniecie. Ja go kupiłem tylko i wyłącznie dlatego ze lubie klimat tej broni, no i miałem okazje na allegro :) Jak ktos kocha to wszytko zniesie ;) Wszystkie pytania kierowac na PW lub w tym temacie PS: Sorki za błędy ale jestem swierzo po reinstalu i nie mam Worda Quote Link to post Share on other sites
chmiello19 Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 Mam zamiar kupić Waltera DAO od Umarex'a na co2, jednak jest on zbyt mocny. Czy ktoś ma jakiś pomysł jak go osłabić do np 250 fps? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts