Wukasz Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 W sieci są, jasne, niby, ale nigdy nie mamy pewności, że nie będzie to "olive drop" Janysta. Obecnie, jak wiecie, jest przerwa w pracy w prawie całej Polsce a ja muszę skombinować plecak i padło na PT75. Zatem pytanie - gdzie dostanę na 100% PT75 w normalnej oliwce?? I nie za 399 tylko 350 :) Ewentualnie Może ktoś chce się pozbyć Wolverina? Ewentualnie Macie może propozycję odpowiednika zbliżonego cenowo ? Jeżeli tak to gdzie (preferowany kolor oliwkowy lub dominujacy oliwkowy, brak odblasków, itp., nie kamuflaż chyba, ze DPM) Tu ciekawostka. Wisport będzie wkrótce szył plecak Sierra w DPMie (info od prodcenta).[/url] Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 http://www.azymut.waw.pl/sklep/produkt.php...p?id=132&idg=25 Kolory: Kamuflaż woodland, kamuflaż brytyjski dpm, zieleń amazońska, khaki, czarny. Wiem, że nie za 350zł, ale też nie 399zł :D Ta ciemniejsza oliwka to zapewne khaki, ale po prostu zadzwoń do dklepu i zapytaj, co jest ciemniejsze - zieleń amazońska czy khaki. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted May 1, 2006 Author Report Share Posted May 1, 2006 Jest długi weekend. Normalnie wisiałbym na telefonie czy maile pisał... Mówiłem, że przekopałem neta? Chyba zasugerowałewm... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts