cerber Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 W military mają coś takiego: http://www.cybergun.pl/product_info.php/pr...1e33ca653597ac8 Ponieważ lubię klamki SG zastanawiam sie nad jego kupnem jednka nic nie wiem o jego osiągach ani jakosci - wie ktos o nim cokolwiek ? Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Kurde, wygląda fajnie, robi go KWC, więc nie będzie takich jaj jak z KJW, gdzie syfon potrafi się zdarzyć nawet latem... Chyba sam się zainteresuję. Quote Link to post Share on other sites
cerber Posted May 2, 2006 Author Report Share Posted May 2, 2006 To ze wyglaa fajnie to ja wiem. Ciekawe jest tez to ze kazdy z nich ma wąłsny numer seryjny. p.s. Sa 3 wersje: -cały czarny -srebrny z czarnymi okłądzinami chwytu - czarny korpus ze srebrnym zamkiem. ps.2. Z tego co obmacałem je w military to powiem ze jakość wykonania chromowanego zamka z abs jest podobna jak w desercie TM. :) Quote Link to post Share on other sites
Kamciolinka Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 To wie już ktoś jak to cuś strzela? Jak z podatnością na uszkodzenia? Czy jest wart swojej ceny i czy warto go kupić? Quote Link to post Share on other sites
Lukestyle Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 No i jak chłopaki kupiliscie któregos ??? Też mam ochotę!!! Tylko jak to jest ??? Bo widze że temat padł:(:(:( Znalazłem Siga KSC, w zbrojowni :) tylko niewiem czy to chodzi o tego produkowanego na zlecenie Cyberguna!? Quote Link to post Share on other sites
trajant Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 mi sie podoba model z chromowanym zamkiem morze sie na niego skuszę fajne jak jakas opinia by wpadla Quote Link to post Share on other sites
boundrose Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 w zagranicznych serwisach widzialem kilka recenzji tego oraz taurusa. W przypadku taurusa tez pisze ze predkosc wylotowa to 300fps z tym ze jest zdjecie z naklejka max 0,5J, co jednak nie nastawia optymistycznie: maks skuteczny zasieg nie przekroczy 25 metrow. http://www.cybergun.pl/images/taurus-PT92_BB_d2.jpg Ten Sauer, podobnie jak Taurus z cyberguna ma 12 kulek w magazynku... co gorsze, nie mozna ich nigdzie dokupic :| Inna wada obu gunow to fakt ze sa za lekkie IMO. Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 skoro robi go kwc to będzie to http://wmasg.pl/zbrojownia.php?bron=40 .... Quote Link to post Share on other sites
boundrose Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 czyli nie pomylilem sie... szczegolnie polecam przeczytac komentarz. "20 m skutecznego zasiegu" oraz "do 25 metrow skutecznego zasiegu". Niektore klamki sprezynowe tyle robia :| a szkoda... Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 dobre to może do pomieszczeń będzie......albo dla początkujących żeby sobie oczu i zębów nie powybijali Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts