Imashel Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Witam Mam pytanka co do Low-cap'ów STARA do MP5. No więc: 1. Są kompatybilne z MP5 CA? 2. Jak z jakościa wykonania i wytrzymałością? Czy plastik daje radę? 3. Jak z zacięciami? Czy występują? 4. Czy wreszcie możecie mi je z czystym sumieniem polecić? A może jest coś lepszego i zarazem w podobnej, niezaporowej cenie? Z góry dziękuje za odpowiedzi :) Quote Link to post Share on other sites
Ak_TiGeR Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Ad4.Polecam mid-capy firmy MAG za bardzo atrakcyjną cenę 35 zł. na Machingune takie widziałem na pewno też są w innych sklepach.Jeśli chodzi o kompatybilnosc tym magazynków z MP5 CA to tak są one kompatybilne,co do zacięć to raczej nie występują , magazynek jest plastikowy. Ps.Użyj opcji szukaj to z tego co wiem na pewno znajdziesz temat o tych magazynkach. Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
mlin Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 a czy ten midcap pasuje do wella ? slyszalem ze te MAGa sie zacinaja... Quote Link to post Share on other sites
Michoxx Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Tak mid-cap`y firmy MAG pasują do wella ;). A co do low-capów stara to pasują do CA, TM, Well i innych. Ja ostatnio nad nimi myślałem bo miałem do wyboru 2 Star`y albo 1 CA i wybrałem CA, bo w 2 starach mieści się 60 kulek a w jednym CA 50, i jeszcze skusił mnie ten metal ;). Pozdro Michoxx :mrgreen: . Quote Link to post Share on other sites
tarnus Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Ja mam Stary chodzą dobrze w Wellu, a co do pojemności, to star jest REAL-CAPem Quote Link to post Share on other sites
RoNiN691 Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Zgadzam sie z Tarnusem...Że magazynki firmy STAR sa Real - Capami, wiec tu nie ma sensu podawać odpowienidków innych firm bo podajecie Lowy lub Midy...Magazynki Star kupuje sie właśńie dlatego by mieć Realna ilośc kulek a nie z powodu ich wykonania ( któremu można wiele zarzucić)... 1. sa kompatybilne (sam używam w MP5 CA) 2. nie raz i nie dwa upadły mi na beton o ziemi juz nie wspominając...Oprócz otarć i odprysków farby brak jakichkolwiek uszkodzeń mechanicznych ( i tu tez jest nastepny skłon ku realizmowi, ponieważ coraz częsciej używa sie magazynków plastikowych - mniejsza waga) 3. Użytkuje 10 szt. Starów przez ponad pół roku i to intensywnie...Wynik ZERO ZACIĘĆ...!! 4. jeśli interesuje cię Realizm to kup Stary (atrakcyjna cena ok.25zł za szt. ) Quote Link to post Share on other sites
Imashel Posted May 5, 2006 Author Report Share Posted May 5, 2006 Dzięki za odpowiedzi, chyba się zdecyduje :) Quote Link to post Share on other sites
skuziak Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 (edited) Ja na swoje nie narzekam, a jeśli ktoś chce kupić, to polecam z machineguna. 10 magów za 130 złotych, to jest okazja :) Mi się dzisiaj jeden sciął, to znaczy sprężyna się w nim zakleszczyła, ale już to naprawiłem :) Edited August 5, 2007 by skuziak Quote Link to post Share on other sites
radek1605 Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 zarąbiste szkoda ze w tej cenie nie ma metalowych 8) Quote Link to post Share on other sites
Sandacz Posted September 20, 2008 Report Share Posted September 20, 2008 Wiem wiem odgrzewam starego kotleta, ale po tym jak machinegun.pl odpłynął, czy znacie państwo sklep który sprzedaje real-capy stara w zestawach po 10 w jakiejś przyzwoitej cenie? Próbowałem znaleźć, nie wyszło jakoś, tylko zagraniczne... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts