mer Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Tzw. "brytofilów" powinno to zaciekawić. Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Żadne nowości ! AG-36 jest używany już od sporego czasu a Minimi był widziany już w A-stanie jako wyposażenie UK. Ciekawsze będzie jak umieścisz skany tego artykułu o SASR który widać na okładce. Quote Link to post Share on other sites
mer Posted May 6, 2006 Author Report Share Posted May 6, 2006 Żadne nowości ! AG-36 jest używany już od sporego czasu a Minimi był widziany już w A-stanie jako wyposażenie UK. Gazeta jest z marca...? Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 To tak jak bodajże na początku lat 80-tych w USA po raz pierwszy wydrukowano artykuły o nowości w USAF - SR71 :) A latał juz prawie 20lat operacyjnie :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Nowość to przewałka MOD z proponowaną wymianą SUSATów na ACOGi. A ten artykuł to niestety "nowości" z 2002-2003 roku. Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Więc co z tym artykułem o SASR :) Quote Link to post Share on other sites
mer Posted May 6, 2006 Author Report Share Posted May 6, 2006 Będzie będzie. Zrobię fotki jutro - u mnie już wieczór, a aparat robi fatalnej jakości zdjęcia przy sztucznym świetle - i nikt nie poczyta. ps. czy aby na pewno masz na myśli artykuł o nazwie "Australian SAS" :?: Może ja śpiąca dzisiaj jestem, i może nie widzę nic na okładce o nazwie "SASR"...? Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Australian Special Air Service Regiment :wink: Quote Link to post Share on other sites
mer Posted May 7, 2006 Author Report Share Posted May 7, 2006 (...) Już założyłam do tego oddzielny temat. Można by wszystko było trzymać w jednym temacie, ale...? Wtedy zrobiłby się bałagan i poszukiwania czegokolwiek byłoby utrudnione...? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts