mer Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 ps. może zrobię fotki spisowi treści w tych 3 gazetach, i wtedy każdy na życzenie będzie mógł mówić, co chciałby przeczytać - a ja cyknę fotki i zamieszczę? Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 Widzę że artykuł ma sporo błędów. Na górze widać fotkę operatora z MP-5. http://img190.imageshack.us/my.php?image=a...azine0031wg.jpg Podpisany jest jako TAG - czyli grupa CT w SASR. Ale wiemy że to jest fotka operatora RAR, a nie SASR. Quote Link to post Share on other sites
Gromek Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 W Australii sa dwa TAGi: Wschodni i Zachodni. Zachodni jest ze skladu SASR, a Wschodni z 4 RAR (Cdo). Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 Widze po poziomie wypowiedzi że od Ciebie napewno niczego się nie nauczę .......... Quote Link to post Share on other sites
Gromek Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 A czego sie spodziewales ? Od razu zarzucasz komus bledy, stwierdzasz cos ze 100% pewnoscia a tak naprawde sam dajesz plame. Gdybys nie napisal tego taki pewny siebie moze reakcja bylaby inna. Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Kolego Kraver/Ravage/LitlleBird, anonimowość internetu ma swoje oczywiste wady. Namprzykład gdybyś wiedział z kim sie kłócisz, to byś się uśmiał - tym bardziej że ten pan na innych forach (na których też jesteś obecny) ma inny pseudonim i myślę że tam byś z nim nie dyskutował... Więc spokojnie. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Imashel Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 No, kłótnie kłótniami, ale trzeba przyznać, że Mer zawsze coś ciekawego ma w zanadrzu :) Nice :D Quote Link to post Share on other sites
mer Posted May 8, 2006 Author Report Share Posted May 8, 2006 No, kłótnie kłótniami, ale trzeba przyznać, że Mer zawsze coś ciekawego ma w zanadrzu :) Nice :D Ja tylko fotografuję [nie posiadam skanera] artykuły z gazety Combat & Survival - które wydają mi się na tyle ciekawe, aby kogoś zainteresowały - lub też zamieszczam na życzenie. BTW, jakoś wybitnie ciężko znaleźć mi w ogóle gazetę o militariach w UK. Szkoda, że nie ma tutaj moich ulubionych kiosków i empików - jak w Polsce. Fak faktem, są sklepy wyładowane gazetami, ale są to kolorowe pisemka dla nastolatek, pisma dla kobiet, a te z ciemniejszymi okładkami umiejscowione na najwyższe półce, to już dla panów wyłączenie. Znalazłam tylko Past Fly [o samolotach] oraz właśnie C&S, oraz gazety o polowaniu i strzelbach. Ubogo, zdaje się. Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Wez idz sie doucz a nie madrzyj.W Australii sa dwa TAGi: Wschodni i Zachodni. Zachodni jest ze skladu SASR, a Wschodni z 4 RAR (Cdo). I na fotce jest pokazany operator RAR. http://www.defence.gov.au/media/download/2...t/20051020a.cfm Quote Link to post Share on other sites
Gromek Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Dokladnie tak, bo kolesie sa z TAGu Wschodniego wiec ze sklady 4RAR (Cdo). Ty napisales ze blednie jest zdjecie podpisane bo jest w opisie TAG a TAG jest z SASR, a wiesz ze na zdjeciu jest gosc z 4RAR(Cdo). A TAGi sa dwa, w SASR i 4RAR(Cdo). Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Jako że artykuł jest o SASR zrozxumiałem że autor uważał że na fotce jest operator SASR, chciałem tylko poinformować że w artykule o SASR, jest fotka żołnierza RAR. Quote Link to post Share on other sites
Gromek Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Artykul jest o cwiczeniach Mercury a nie o SASR ;) Quote Link to post Share on other sites
mer Posted May 9, 2006 Author Report Share Posted May 9, 2006 Sorry, ze sie wcinam - ale narobilo sie, poprzez jedna fotke :| Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts