gurek Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Witam czy ktos widział coś takiego w sprzedaży w Poslce? http://www.blackhawk.com/product_detail.as...duct_id=2456&d= Link to post Share on other sites
javelin Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Widzieć nie widziałem, bo nigdy mnie coś takiego nie interesowało. Ale poszukaj po sklepach myśliwskich, moze nie bedzie tak wypaśne i firmowe, ale coś podobnego na pewno się znajdzie. Albo zrób samemu po prostu. Link to post Share on other sites
Bocian Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 ja znalazlem pare, wygladaja gorzej ale zawsze to cos ceny od 23-30 zl http://bron1.pl/?load=optyka&load=akcesori...na=1&order=cena http://www.sklep-oikos.net.pl/sklep,797,,,...ln,93572,0.html jesli chodzi oczywiscie o takie ktore trzymaja tylko naboje, bo nie znalazlem takich z podporka na policzek, jesli ktos by znalazl cos takiego w polskich sklepach to podajcie tu linki Link to post Share on other sites
gurek Posted May 11, 2006 Author Report Share Posted May 11, 2006 Hm, niezle- dziekuje za link. Nawet dosc tanie Do takiego mozna spokojnie doszyc podporke na policzek- bedzie o wiele prosciej niz tworzyc to od nowa. Bedzie ladnie wygladalo jak sie wlozy do tego kilka zdeaktywowanych naboi. Link to post Share on other sites
Poland Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Ja znalazłem coś takiego - Cheek piece. Używa tego chociażby ten pan o tutaj. Co prawda nie ma możliwości dołączenia zdezaktywowanych naboi, ale jest regulacja wysokości. Pozdr. Link to post Share on other sites
Eddie Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Witam :!: osobiście używam tego "bullet holder" (bo pod tą nazwą też można szukać) który bocian podał w drugim linku i jest ok :ok: kupiłem o tu...za grosze http://www.garbacz.pl/mysliw.htm a jeżeli chodzi Ci o sam Cheek Piece to jest gdzieś na którymś z naszych sklepów ale niemoge znaleść linka :( [ Dodano: Pon Maj 15, 2006 9:54 am ] Powiem jeszcze że najlepiej, najwygodniej bedzie samemu sobie zrobić cheek piece z...materiału.Jak na fotce niżej: http://img61.imageshack.us/my.php?image=sn...iper00032gu.jpg plusy: - pełna regulacja (zależy ile warstw materiału nałóżymy) - wygodny - prawie nic niekosztuje :wink: Link to post Share on other sites
gurek Posted May 16, 2006 Author Report Share Posted May 16, 2006 Eddie pamietasz chociaz w ktorym sklepie to bylo? szukam i nigdzie znalesc nie moge pzdr Link to post Share on other sites
Eddie Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 kurde no własnie ze niepamietam... :| jakbym wiedział to bym Ci linka podał. Możliwe że wycofali już z oferty sklepu :( Link to post Share on other sites
gurek Posted May 17, 2006 Author Report Share Posted May 17, 2006 dzieki A tak przy okazji- to jest jedno z moich ulubionych zdjec. Bullet holdera kupilem w pierwszym lepszym sklepie mysliwskim, kosztowal mnie smieszne 20 pln. Co do "baki" bo tak sie po polsku to nazywa dowiedzialem sie od faceta w mysliwskim :) ) to w polsce nie mam podobno szans na dostanie czegos takiego. Musze teraz poglowkowac zeby jakos eleganco polaczyc bake- poduszeczke i te ladownice. a propos- chcialem kupic klapki na lunete i nie uwierzycie- 53 zl za sztuke ( a jak wiadomo trzeba 2). Zglupieli do reszty, 50 zlotych za kawalek plastiku. Pewnie i tak sie zmusze do zakupu...kiedys :( pzdr UZUPELNIENIE Eddie Pomysl byl rzeczywiscie trafiony Wystarczylo pod elastyczny material ladownicy wpakowac wyprofilowany klocek steroipanu i jest jak marzenie:)))))))) Link to post Share on other sites
PAT_Jezior Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Albo próbować znaleźć na E-bay. Czasem oryginalne klapki do Leupoldów chodzą po 4,5 dolców, czasem po 12. Problem leżał by tylko w tym, aby dopasować takie klapki do naszych (moich ;) ) tanich celowników typu TASCO, Edenberg itp. Link to post Share on other sites
Eddie Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Eddie Pomysl byl rzeczywiscie trafiony Wystarczylo pod elastyczny material ladownicy wpakowac wyprofilowany klocek steroipanu i jest jak marzenie:)))))))) No widzisz czasem najprostsze rozwiązania są najlepsze :wink: Zaoszczędziłeś kase którą możesz wydać na np klapki flip open :) Pozdrawiam Eddie :!: Link to post Share on other sites
sirrafael Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 Na firearmsie jest cos takiego zakladanego na kolbe. Jest przeznaczone do noszenia kilku shellsów do Benellli http://www.firearms.pl/DesktopModules/Prod...Product_ID=1146 :wink: Cheers Link to post Share on other sites
JURA Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Dlugo szukalem z czwego uszyt Check-pack, Szerokej gumy nikde nebylo mozno kupit. Potem mne osvietilo i vlazlem do sklepu s protetickimi artikulami i spredazi zdrovotnych potrzeb. Dlugo szukalem i nareszte ZNALAZLEM. Kupilem na scongniente kolana gume v kolorze czarnym. Jest ona beze swova, jest na jednej strone szersa i na drugej mniejsa,jak by zrobiona na kolbe. Potem mi starcilo naszyt kavalek gumy nakladanej,do tego vtisnont patrny i gotove, Jest revelacyjna,lepsa od vszystkich kture vidzalem dotychczas. Jeszte raz z czego zrobilem,jest to nasuvka na chore kolano z čarnego mienkiego i prenznego materialu. Zdientia moge przyslat mailem,lub jesli ktosz umie umiestit foto ,to byl bym vdienczny piszte na jiri.rucky@tiscali.cz Link to post Share on other sites
gurek Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 podeslij mi na rarak@wp.pl uzupelnienie: dzieki za zdjecia Powiem ci ze wyszlo ci genialnie. Niewiele sie to rozni od kupionego w sklepie bulet holdera. Gratuluje pomyslu z z gumka na kolano :] Skad zdobyles takie fajne naboje? Link to post Share on other sites
Bocian Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 gurek wrzuc tu te zdjecia :roll: Link to post Share on other sites
kozłov Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 A wracając do tych zdeaktywowanych naboi.Gdzie je dostać?Na Allegro są tylko 7,62x39mm a mi trzeba 7.62x51mm NATO.Ktos wie skąd takie wziąść? Link to post Share on other sites
JURA Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Na poligonie strzeleckim,tam chodzom s duzimi miedviedjobijkami i tie duzokalibrove mosenzne naboje nechajom lezet i pozbierasz vezmesz kule do vieczego kalibru, narazisz ich do naboji,przelastisz vypolerujes silichromem i gotove. mozno bende umiescione zdientia na mojich stronach www.mojesbirka.wz.cz Zdientia jusz soum umienstione moźete ich zobaczyt na mojich stronach Link to post Share on other sites
gurek Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 Tylko czy oplaca sie robic- 19 PLN http://www.allegro.pl/item111006450_ladown...olbe_tanio.html Link to post Share on other sites
Eddie Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 A wracając do tych zdeaktywowanych naboi.Gdzie je dostać?Na Allegro są tylko 7' date='62x39mm a mi trzeba 7.62x51mm NATO.Ktos wie skąd takie wziąść?[/quote'] Ja zamawiałem 10sztuk na EBAY-u...gość z UK mi za 50zł wysłał 10 nówek nawet na życzenie spłonki nie ruszone wstawił (oczywiście zdezaktywowae i bez prochu były wszystkie). Szukajcie a znajdziecie Link to post Share on other sites
Recommended Posts