Nanteris Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Czy ktoś gra w tą gre ?? Dla wyjaśnienia przypomne że jest to gra ( FPP ) w realiach 2 wojny światowej , wykorzystuje ten sam engine co HL:2 , co daje niesamowitą fizykę gry i ogromnągrywalność. Czekam na wypowiedzi : Quote Link to post Share on other sites
DrZeRT Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Ja gram :P Raczej nie jest to popularny mod w środowisku ASG :P Quote Link to post Share on other sites
Smokey Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 A ja gram ale w DoD 1.3 :) a szkoda bo w S bym zagrał. Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted June 2, 2006 Author Report Share Posted June 2, 2006 A szkoda bo naprawde warto :) Quote Link to post Share on other sites
Smokey Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Słyszałem pogłoski że CoD2 lepszy ? W CoD2'a grałem i sobie chwale. Quote Link to post Share on other sites
DrZeRT Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 grałem w CoD2 i jest plewny tak jak cała seria (w sumie to się gra dosć fajnie, ale rozgrywka mp jest słaba, a przynajmniej po graniu ok. godzinki nie podobała mi się.) Quote Link to post Share on other sites
Goose Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Ja także gram w DoD Source ... ale IMO 1.3 lepsze :) Quote Link to post Share on other sites
Kinko Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 do usunięcia Quote Link to post Share on other sites
ulfgar Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 A ja gram w DoD zwyklego (czyli nie source ;) ) bo na moim notebooku nie posmiga zbytnio. Wole DoD od Counter Strike`a zdecydowanie. Giera ma swoj klimat. Quote Link to post Share on other sites
l4m3r Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Gram w DoD'a: Source, chociaż uważam że wcześniejsze wersje DoD'a były lepsze (szczególnie te przed 1.0), trudniejsze... Source jest bardziej nastawione na przyciągnięcie jak największej liczby grających (niestety). Z starszych wersji brakuje mi kilku mapek (np. dod_overlord, po stronie aliantów i wkurzanie żołnierzy osi =], Ci co grali wiedzą że ta mapka do łatwych nie należy), bandaża (można się było wykrwawić =), coś podobnego ostatnio zauważyłem w WarRock, naprawdę szkoda że wywalili to z DoD'a =]), kilku innych rzeczy (m.in. recoil i moc broni) i jeszcze coś by się znalazło ;). Jest to gierka w której można zginąć od jednego strzału (wkurzające jeśli wcześniej biegło się przez połowę mapki ;), szczególnie dot. to wcześniejszych wersji, chociaż i w Source jest podobnie). Mam też CoD2'a, grałem może 3-4x i dałem sobie spokój, nie tan klimat... Ogólnie polecam, chociaż wielu może się nie spodobać fakt dosyć mocnych broni (szczególnie tym którzy wcześniej grali w gierki w których po serii z karabinu pasek z życiem ledwie trochę zmalał ;)). OT: Fajny jest jeszcze mod Trenches do starego HL'a (klimaty WW1 ;)) lub Battle Grounds dla Source (wojna secesyjna, jest też dostępna wersja dla HL'a zwykłego). Niestety z ilością serwerów jak i grających w te mody jest tak sobie :/ Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted July 5, 2006 Author Report Share Posted July 5, 2006 W DoD jedynie brakuje jakichś pojazdów... a co do overlord to ta mapka jest ale mało kto na niej gra Quote Link to post Share on other sites
l4m3r Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Wiem że jest istnieje mapka dod_omaha (która jest taka sobie), ale dod_overlord'a jeszcze nie widziałem. Co do pojazdów to bo ja wiem, mapki w dod'zie nie są przesadnie wielkie (nawet te nie std.), a akcja wystarczająco szybka. Pojazdy byłyby ok (i Source dałby sobie z tym rade) ale wtedy trzeba by było zrobić specjalne duże mapki do tego. Druga sprawa to to że w aktualnej wersji dod jest już dosyć mocożerny, zwiększenie map i dodanie pojazdów pewnie zdrowo by go dociążyło. BTW. Ostatni update dodał całkiem fajny tryb gry i mapki też nie najgorsze. Quote Link to post Share on other sites
h - san Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Gralem w Doda 1.3, naprawde fajne gierka. Mi najbardziej przypadlo do gustu to jaka moc mialy granaty (kto gral ten wie). Source mi niestety nie pójdzie :( Quote Link to post Share on other sites
urquell Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Jeżeli ktoś ma chęć pograć w DOD:S to zapraszam na serwer: www.dods.pl Za dnia serwer możę być pusty jednak wieczorami zbiera się pokaźna ekipka ;) Zapraszam do gry i rejestracji na forum ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts