predarcio Posted July 16 Report Share Posted July 16 Witam, posiadam zestaw lufa ml 6.02, dystanser omega oraz gumke Super macaron 70. Na 0 hu fpsy są stabilne, jednak do momentu az dystanser zaczyna mocniej napierać na gumke fpsy zaczynają spadać. Po podkręceniu Hu tak by mi 0.45 leciały satysfakcjonująco Joule spadają mi z 2.8 na 2.1 i się stabilnie trzyma. Siedzi to w komorze od SVU/SVD cymy. Quote Link to post Share on other sites
predarcio Posted July 16 Author Report Share Posted July 16 Jeśli chodzi o sam gb to jest strzykawka i przechodzi test papierka. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted August 31 Report Share Posted August 31 To kompletnie normalne - jak za mocno skręcisz Hopka to stawia opór kulce - czyli ją zatrzymuje ograniczając wstępną prędkość. Można się ewentualnie bawić w sprawy kompresyjne takie jak różne cylindry - ale efekt końcowy jest znikomy. Zatem nie panikuj - to normalne. Quote Link to post Share on other sites
predarcio Posted October 6 Author Report Share Posted October 6 Moim zdaniem ten spadek jest owiele za duży niż powinien być, jak dziś sprawdzaliśmy to by kulka leciała prosto to na chrono pokazywało 1.77J podczas gdy skręciłem go blisko zera było 3J, taki spadek nie powinien występować raczej Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts