nono Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 mam pytanko.....jestem jeszcze troszq zielony w temacie asg, ale z dnia na dzien powiekszam swoja wiedze o air-soft-cie.... wiec przechodze do rzeczy....w.w pistolet, H&K USP HG....czy tak jak w Socomie dziala tylko i wylacznie blokada spustu? jak czesto i jak nalezy go konserwowac, tzn smarowac, czyscic, i takie tam rzeczy...? czy magazynki ktore sa dostepne w specshopie za 35zl ( http://www.specshop.pl/product_info.php?pr...12ab9025eba913e ) dobrze pasuja...jezeli ktos mial kiedy kolwiek do czynienia z tzm pistolecikiem, to prosze o jakies informacje... w najblizszym czasie (ok. 5 dni xDD) bede nabywac ten pistolecik i chialbym uslyszec, a raczej przeczytac cos od was.....xDDD pozdrawiam i dziekuje za jakiekolwiek informajce dotyczace tego gnacika.... Link to post Share on other sites
Medi Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Jeśli masz jakieś pytania na które nie znajdziesz odpowiedzi w tym topicu to je zadaj, jeśli nie to usuwam :wink: Link to post Share on other sites
Bestyj Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 tak, w magazynku, są dwa kawałki chyba ołowi stanowiące obciażenie. jak bedziesz miał pecha jak ja, to bedziesz miał grzechotke, bo będą ci te kawałki ołowiu latać niemiłosiernie. Ja je z mojego magazynku wyjąłem - niby jest lżejszy, ale jakos mi to za bardzo nie przeszkadza. Ogólenie sprawuje sie u mnie bardzo dobrze, a mam go juz chyba z rok. w zbrojowni jest zreszta dośc obszerna recenzja tegoż modelu. I oczywiście kupuj tylko z hop up-em. Link to post Share on other sites
nono Posted May 15, 2006 Author Report Share Posted May 15, 2006 dobrze, dzieki za link do tematu....niechcialo mi sie szukac... Panie Moderatorze, dziekuje bardzo za ten link jeszcze raz i pozdrawiam.... Link to post Share on other sites
gertan Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 dobrze, dzieki za link do tematu....niechcialo mi sie szukac... Już się mogłeś nie przyznawać :) Link to post Share on other sites
Medi Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 I tak lupka chyba nie działa (ostatnio nie sprawdzałem) :P Link to post Share on other sites
Recommended Posts