SwideR Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 przy okazji spytam sie jak juz mowa o kanach czy ta bateria http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=1908 uciagnie m120/110 jezeli tak to na ile strzalow starczy ? w ogole opinie uzytkownikow... Quote Link to post Share on other sites
Blade04 Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 (edited) Wszystko zalezy od zebatek i silnika :] Ja wczoraj zmienilem sobie na Magnum i... 9.6V 1100mAh, zapie***la jak ta lala :) Na mojej 12V 1400mAh [KAN] nie badalem => na 100% jest za dobra. Dzis/jutro odlutuje 2 ogniwa zeby było 9.6V i mysle ze rownież bedzie OK :) Edited April 8, 2007 by Blade04 Quote Link to post Share on other sites
SwideR Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 zebatki i silnik beda jedynymi rzeczami ktore zostana stokowe.. :) no jeszcze (gearbox) Quote Link to post Share on other sites
Blade04 Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 (edited) wiec powinno byc OK. do M120. Lecz RoF nie bedzie powalajacy. Tylko trzeba dobrze zformatiowac. Edited April 8, 2007 by Blade04 Quote Link to post Share on other sites
ŁukaszP Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 witam! trochę zgłupiałem... byłem dzis w sklepie po ogniwa i babeczka powiedziała mi że konieczne do silników elektrycznych są ogniwa "wysokpradowe" a z tego co widze to te wymienione nie sa takie. Zaoferowała mi ogniwa jakies niemieckiej firmy (maja atesty słuzą do elektronarzedzi i urządzen medycznych) wysokopradowe 1800Mah (takie jak w largach) NiCD za jakies 12zł..... czy to o własnie takie ogniwa chodzi czy moga byc takie tańsze i nie koniecznie wysokopradowe. Jak narazie rozrózniam: przemysłowe komercyjne akumulatorki (wygladaja jak zwykłe baterie) wysokoprądowe wysokotemperaturowe i w sumie nie wiem juz co i do czego. czy ktoś moze mi konkretnie wyjasnic jaka jest róznica miedzy aku przemysłowym a przemysłowym wysokopradowym? Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted April 29, 2007 Author Report Share Posted April 29, 2007 Żadna. A konkretnie ściemniacko-marketingowa. Jak takie jak w largach, to na kij, skoro KAN 1400 są AA, a Intellecty IB1400 2/3A? I na tym właśnie trik polega, że wchodzą w różne ciasne miejsca. Jesli Pani znajdzie sposób na zagięcie czasoprzestrzeni i umieszczenie 12V na SC w P90, to ja chętnie nabęde od niej te ogniwa i nawet mogę 2-3 zeta dorzucić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts