FoReX Posted September 14 Report Share Posted September 14 Hej! Szukam swojej pierwszej repliki AEG w stylu AR-15, która sprawdzi się zarówno w lesie, jak i w CQB, wolę dłuższe repliki ~75-85 cm, z kolbą SF, łatwą wymianą sprężyny i wbudowanym mosfetem, w cenie około 600-750 zł, chociaż z ceną jestem elastyczny. Myślałem nad: Lub czymś z serii EDGE. Quote Link to post Share on other sites
dwa_cztery_cztery_cztery Posted September 14 Report Share Posted September 14 Specny są ok ale seria Core to polimerowe korpusy, możesz chcieć coś z metalowym korpusem. Podobnej klasy są repliki od DE, ceny też podobne i niektóre warianty są interesujące. Sprawdź jeszcze repliki od G&G na promce u GFa, też są warte uwagi. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted September 14 Report Share Posted September 14 Jakbym miał dziś kupować replikę do 700 zł brał bym jakąś eMkę od DE. Jak trochę więcej ~900 to metalową DE lub Specne z Asterem Quote Link to post Share on other sites
Elco Posted September 17 Report Share Posted September 17 Zdecydowanie polecam emkę od DE. Dodatkowo polimerowy korpus nie jest zły (lżejsza replika). W DE polimerowy korpus nie jest taki jak np w spartac gdzie body pękało od dynamicznego spojrzenia na replikę. Quote Link to post Share on other sites
Osa87 Posted October 17 Report Share Posted October 17 Moja pierwsza repka to specna arms sa e21 z kolba SF. Dla mnie długość dobra - do rozgrywek w cqb właśnie. Tylko kolba już wymieniona bo mało miejsca na baterie było. Na razie w stocku, wszystko działa ok - tak mi się wydaje. Jeszcze muszę wyczuć hopka do końca bo chyba za mało podkręciłem. Cena ok 1 tys. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts