Manfred Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 Witam. Szukałem, wpisując w szukajkę "guarder" i "guardera", ale nic konkretnego nie znalazłem. Czy ktoś upgradeował swój karabin tym http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=657 lub innym zestawem tej firmy ? Jakie wrażenia ? I czy stockowy marujowski gearbox to wytrzyma, czy trzeba będzie dołozyć coś jeszcze ? pozdrawiam, Manfred Quote Link to post Share on other sites
żylet Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 Pewnie jest z nim jak z każdym innym FTK Guardera ;) Co zaś się tyczy GB - w swoej replice też mam V3 stock marui - także spring 120 , cięższy tłok , wystrzelone 15 tyś. kulek i nic złego się nie dzieje. Pozdrawiam żylet Quote Link to post Share on other sites
Manfred Posted May 29, 2006 Author Report Share Posted May 29, 2006 Pewnie jest z nim jak z każdym innym FTK Guardera ;) :D :D :D hehe, tylko pytanie jak to jest z innymi FTKami Guardera :) - nigdy nic nie upgradeowałem, jestem w te klocki raczej zielony. Quote Link to post Share on other sites
żylet Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 Zagadaj do gościa o nicku Krzyś - od niedawna ma w swojej emce taki zestaw. Pozdrawiam żylet Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts