Stary Sierzant Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Są tez tacy którzy się wypalili i mają dosć strzelania do innych . Ale po jakimś czasie wilcza natura zwycięza i chce sie pobiegać po lesie i postrzelać. Tylko już nie chce sie dotykac niczego co zabija. Więc zostają tylko zabawki - czyli ASG. Tyle. Quote Link to post Share on other sites
scizophrenikz Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Nie rozumiem zdziwienia. Wielu żołnierzy w czasie wolnym bawi sie w asg. Nie tylko w Polsce ;) Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Prawdopodobnie Pułk podczas operacji "Szakal" w mieście Diwaniyah (wspólna operacja Irackich SOF, 3rd SFG(A) i naszych komandosów): HIRES HIRES HIRES Quote Link to post Share on other sites
Sgt.Thomas Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Więc zostają tylko zabawki - czyli ASG. Tyle. nie zabawki tylko repliki ;-) Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 To po prostu Pułk, a nie Prawdopodobnie. Znajomi ludzie. Quote Link to post Share on other sites
oski Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 (edited) To po prostu Pułk, a nie Prawdopodobnie. Znajomi ludzie. C22 , Brałeś udział w tej operacji ?? Chciał bym dostać się do Pułku , jakby skończył oficerke we Wrocławiu , ale to jak skończe liceum ... Edited July 7, 2007 by oski Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Ależ ja w Pułku nie służę... A z tego co piszesz to masz jeszcze duużo czasu. Nie wiadomo gdzie i jaki będzie Pułk po planowanych reformach DWS. Quote Link to post Share on other sites
oski Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 (edited) Ależ ja w Pułku nie służę... hehe , no drobna pomyłka 8) ehh... no, zobaczymy co czas pokaże .... A tak wogóle co to za reformy , bo jeszcze o nich nie słyszałem ... Edited July 7, 2007 by oski Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 (...) A tak wogóle co to za reformy , bo jeszcze o nich nie słyszałem ... Skoro nie słyszałęś to nie usłyszysz wogóle. Sa tak tajne że przekazywane zainteresowanym przez sen szeptem do ucha :wink: Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 http://www.liveleak.com/view?i=d83_1187265393 Pod koniec filmiku widać operatora (ten z brodą i czapką z daszkiem) ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts