che Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 A co z osiągami? Jak kulki miota na greengazie? Jak z pasowaniem magów od M700 ? The average reading I get falls between 526 to 537 FPS with .29g Grandmaster BBs and green gas. To możemy wyczytać na Arnim, a jak twoje pomiary/odczucia? Quote Link to post Share on other sites
AdRain Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 ja po prostu chciałem Ci pogratulować.. tu są wszystkie rzeczy o których marze... ao których nie miałem pojęcia, ze istnieją w airosfcie... MG 34... normalnie się ślinie :) Twój mauser też boski, ale zauważcie iż nie mamy podanych fpsów? czy tylko ja nie zauwazyłem? i ceny się czasems trasznie różnią mg 42-1500$ a mg 34-3000$ ale zdaje mi się, że i tak nie są zbytnio wygórowane Quote Link to post Share on other sites
aNaRkI Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Ile dałeś za tą Tanakę w Japonii? Na wgc stoi za 438 dolarów. Quote Link to post Share on other sites
che Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Ktoś chyba właśnie ją sprzedaje w Komisie. Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 No tylko do tych 438$ dolicz jeszcze cło + transport ;) , bardziej sie opłaca zamawiać z wolfarmouries ! Quote Link to post Share on other sites
che Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 A co z osiągami? Jak kulki miota na greengazie? Jak z pasowaniem magów od M700 ? The average reading I get falls between 526 to 537 FPS with .29g Grandmaster BBs and green gas. To możemy wyczytać na Arnim, a jak twoje pomiary/odczucia? Quote Link to post Share on other sites
_Garfield_ Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 KAR 98K dostępny jest już na Spec Shopie LINK Cena- 1690zł Quote Link to post Share on other sites
Echo_2 Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Zastanawiam sie czy osiągi tej broni nie są identyczne z m700 Police? Quote Link to post Share on other sites
Dyrek Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Czyli ma 530-540 fps ? Czy to tylko "propaganda" ? bo chce kupic :> Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Nie, to nie propaganda. O ile mnie pamięć nie myli to wszystkie długie gazowe Tanaki mają takie same bebechy. Quote Link to post Share on other sites
Azun Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Witam. Zastanawiam się jak zamontować lunetę do Tanaki. Niestety za wolno się zbierałem z kasą i lunety ZF41 z montażami poszly... a za szybko ich raczej nie będzie :( Samego montażu nigdzie dostać nie można, a oryginały mają dość wysokie ceny i ryzyko że nie będzie pasować. Czy ktoś z was kombinował może z montażami od SWD lub od AK - mówię o tych bocznych tak jak w ZF41 ? Albo może macie inne propozycje jak zamontować lunetę nie wiercąc pięknych napisów na komorze? Co do osiągów - należy jedynie wymienić lufę na precyzyjną i będzie ładnie nosiło. Pozdrawiam Azun Quote Link to post Share on other sites
GSP_Dibbler Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Witam Noszę się ostatnio z zamiarem zakupu mausera z Tanaki, jednak oprócz ASG bawię sie też w rekonstrukcję historyczną. Moglby ktoś kto posiada Kar98K Tanaki wypowiedzieć się o jakości wykonania, tak calości, jak i poszczególnych elementów? Slyszalem, że replika pierwsza klasa, ale przed wydaniem takiej kupy kasy chcę się dowiedzieć dokladnie :) Quote Link to post Share on other sites
Sapphiron Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Dokładam się do prośby. Czy jakiś posiadacz Kar98 Tanaka mógł by się wypowiedzieć na temat skupieniu na 50 i więcej metrach? Czy zestaw gumek od M700 G&G pasuje do tej komory HU (bo gdzieś na angielskich forach coś o tym czytałem). Jak z lufami precyzyjnymi i ile mm ma stockowa? Interesuje mnie czy po wstawieniu precki i doszczelnieniu ta bron osiągnie 70m celnego i 600 fps. z góry dziękuję za odpowiedz. Quote Link to post Share on other sites
wroobelchannel Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Taki mój stary materiał mi się znalazło, jeśli ktoś kiedykolwiek będzie szukał :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts