Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 3 weeks later...

ja mam ten karabin prawdopodobnie i powiem ci tak(jesli to ten karabin)

ja kupilem na allegro za 49 zlotych i tak to okresle: za ta kase to nawet mozna, ale jak mialbym kupowac teraz drugi raz to bym dozbieral te 25 czy 30 zlotych i kupil kalacha cymy. nie posiadam ale czytajac opinie uzytkownikow to jest to dobry gun(kalach cymy) i przynajmniej hop up ma(ten colt ni hooja nie ma chociaz pisze ze ma). a roczke transportowa to tak jak napisal fiedotow mozesz se odczepic brzeszczotem tudziez palnikiem :lol:, do tego chlodnica cala sie rusza, boczne szyny RIS tez i po pewnym czasie odpadaj bo sa mocowane na wkrety w goly plastik!!, gorna i dolna normalnie na srobki.jak mam ci cos polecic to bierz kalcha cymy za te 75, ale napewno bedzie lepszy niz ten :D kolejna sprawa to to ze napisane jest tam:

Materiał: gruby plastik

no rzeczywiscie bardzo gruby. gruby na tyle ze jak przycisnelem kolbe mocniej do ramienia i lekko mi reka drgnela w bok (doslownie pol centymetra) to sie kolba ulamala(kolba nie jest stala tylko nasuwana na korpus, mocowania maja jakies zeby nie przesadzic 3 mm :wink: ) polamaly mi sie mocowania i przy kolbie po obu stronach i przy korpusie. tak wiec widzisz jak na moje zdanie i poglady uzbieraj 75 zlotych i kup se kalacha cymy

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...