Aliant Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Mam pytanie związane z tą repliką http://air-soft-gun.pl/index.php?str=produ...t&product_id=10 czy da się odczepić rączke transportową? Link to post Share on other sites
fiedotow Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Mogę się mylić, ale chyba tylko piłką :lol: Link to post Share on other sites
mani Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 A może wysłać maila do sprzedawcy? Pozdrawiam Mani Link to post Share on other sites
Aliant Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 Nie pomyślałem o tym. A tak w ogóle to krakman to porządna firma. Spytam się ich. Link to post Share on other sites
Major666 Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 ja mam ten karabin prawdopodobnie i powiem ci tak(jesli to ten karabin) ja kupilem na allegro za 49 zlotych i tak to okresle: za ta kase to nawet mozna, ale jak mialbym kupowac teraz drugi raz to bym dozbieral te 25 czy 30 zlotych i kupil kalacha cymy. nie posiadam ale czytajac opinie uzytkownikow to jest to dobry gun(kalach cymy) i przynajmniej hop up ma(ten colt ni hooja nie ma chociaz pisze ze ma). a roczke transportowa to tak jak napisal fiedotow mozesz se odczepic brzeszczotem tudziez palnikiem :lol:, do tego chlodnica cala sie rusza, boczne szyny RIS tez i po pewnym czasie odpadaj bo sa mocowane na wkrety w goly plastik!!, gorna i dolna normalnie na srobki.jak mam ci cos polecic to bierz kalcha cymy za te 75, ale napewno bedzie lepszy niz ten :D kolejna sprawa to to ze napisane jest tam: Materiał: gruby plastik no rzeczywiscie bardzo gruby. gruby na tyle ze jak przycisnelem kolbe mocniej do ramienia i lekko mi reka drgnela w bok (doslownie pol centymetra) to sie kolba ulamala(kolba nie jest stala tylko nasuwana na korpus, mocowania maja jakies zeby nie przesadzic 3 mm :wink: ) polamaly mi sie mocowania i przy kolbie po obu stronach i przy korpusie. tak wiec widzisz jak na moje zdanie i poglady uzbieraj 75 zlotych i kup se kalacha cymy Link to post Share on other sites
Recommended Posts