chudy89 Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Witam. Szukałem i nie znalazłem ( być może źle szukałem :lol: ). Nie orientuje się może ktoś czy wogóle mozna gdzieś dostać ten karabinek w wersji do AS oczywiście :D Jak by ktoś podał linka albo ewentualnie pogrążył moje nadzieje to proszę pisać. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
baalp Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Nie można go nigdzie dostać :!: :!: Link to post Share on other sites
chudy89 Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 Wielka szkoda... bede musiał zadowolić się Ak-47 Pozdro Link to post Share on other sites
Zachar Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Wielka szkoda... bede musiał zadowolić się Ak-47 Zamiast ak-47 kup ak74 - jest bardziej podobny do beryla. Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Dla chcącego nic trudnego... trzeba troche poszukac, popytac, zdobyc części i zrobic konwersje... Tantala już widziałem, więc i beryl by mnie nie zdziwił. Swego czasu miałem możliwośc kupienia częsci do beryla, ale zrezygnowałem, bo nie miałem kałacha. Od razu odpowiadam- już nie mam możliwości ich załatwic. Link to post Share on other sites
Recommended Posts