noah Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Witam Zainteresowały mnie magazynki firmy G&P do M15/M4 ( http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...products_id=188 ). Wykonane są z metalu ( + pewnie trochę tworzywa jak w magazynkach TM ). Pasują one do replik CA i TM, lecz nigdzie nie mogę znaleść opini odnośnie ich działania. Czy są równie bez problemowe jak magazynki ww firm czy może tną się jak magazynki firmy MAG? pozdr. Quote Link to post Share on other sites
Enderhawk Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 MAGi sie nie tną jak porządnie nasmarujesz :) ten ma podobnie Quote Link to post Share on other sites
mani Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Link Taniej masz w www.zbrojownia.com.pl albo w CAPRI Pozdrawiam Mani Quote Link to post Share on other sites
misha Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Ja zakupilem kiedys mid capa g&p, krotkiego i dlugiego, mialo niebyc az tak zle, lepiej kup tm lub ca... Ogolnie niepolecam!! Quote Link to post Share on other sites
khakiprichi Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 witam! jestem użytkownikiem krutkich mid-capów g&p i jak sie je smaruje odpowiednio często nie robią żadnych problemów,mi osobiście nie zacieły sie nigdy. Quote Link to post Share on other sites
Cincin Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Ja posiadam takowe dwa i przez pół roku nie smarując ich nigdy mi się nie zacięły... jedynie gdy sprężyna się już rozpręży pozostawało ok.10kulek, ale mają prawo skoro ich nie konserwowałem ;) Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 (edited) Mam dwa, jeden działa elegancko drugi właściwie praktycznie już nie podaje kulek... i osobiście mam go dość :/ Obydwa dawno nie były smarowane.... ale nie chce mi się za każdym razem smarować magazynka, więc wole swoje Low'y od TM. Edited February 24, 2007 by Robson Quote Link to post Share on other sites
kaczor Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Jak juz ktoś powiedział magazynki firmy MAG sie nie tną pod warunkiem że się je pożądnie ale to pożądnie przesmaruje. :killer: Quote Link to post Share on other sites
augustox Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Ja używam midów MAGa ale do mp5 od października 06'.Sylikon widziały tylko raz i jeszcze w znikomych ilościach a do dziś podawaja bardzo ładnie Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts