KK Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Kupiłem niedawno GR16 Eco (RIS) i po przejściu z PJ S-System poczułem niesamowitą zmianę. Wymieniłem od razu lufę na MadBulla i gumkę na Systemę. Zasięg celność rewelacja w porównaniu do chinoli. Na razie bezawaryjna, jakość wykonania bardzo dobra. Jutro wymieniam korpus na metal i sprężynę na M120 zobaczymy jakie będą osiągi. W sumie koszt 890 + bat 85zł + ład 50 zł + lufa 100 zł + gumka 25 zł + korpus 150 zł + sprężyna 25 zł = ~1300 zł Quote Link to post Share on other sites
Lodyga Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 A ja zakupiłem M15 Rifle, gumka stockowa moim zdaniem do wymiany (twarda i na mrozie bezużyteczna), precka przydałaby się do 510mm lufy. Póki co spaliłem bezpiecznik (batkę mam 9.6V) i selektor ognia, słyszałem że to często spotykane objawy... Mam zamiar zrobić Lvl1 w specshopie. Quote Link to post Share on other sites
kajos1 Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 witam, chciałbym kupić G&G - GR16 R4 i chciałbym abyście mi powiedzieli jakie są z nią problemy, co wymienić w pierwszej kolejności i czy warto. Bardzo mi się ona podoba... Quote Link to post Share on other sites
madjong Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 Jest o tym wiele na forum. Poszukaj. Ktoś nawet opisał dokładnie co zmienił w swoim modelu, co pasowało itd. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts