WEGA Maciek Posted June 3, 2003 Report Share Posted June 3, 2003 Po pierwsze - najważniejsze: Bank Zachodni WBK S.A. 4 we Wrocławiu Wrocław Kuźnicza 17-19 Posiadacz rachunku: Michał Wiśniewski Numer rachunku: 93109025030000000630031715 (proszę wpisać te same informacje, co na zgłoszeniu, kopie (bądź potwierdzenie wpłaty) proszę zabrać ze sobą na imprezę) Po drugie - równie ważne: Lista osób zgłoszonych (zgłosiło się 125 osóB) Proszę o dokonywanie przlewów, gotówka "na miejscu" nie będzie przyjmowana!!! Jacek Ivan GWN "Halcon" Paweł D. Michał Sova Bartosz Pułkownik RG1 - Recon Group 1 Mateusz Kapral RG1 - Recon Group 1 Patryk Gemba S3 - Szczecińskie Siły Specjalne Maciej Max S3 - Szczecińskie Siły Specjalne Elżbieta Elfik S3 - Szczecińskie Siły Specjalne Paweł Podstepnik niezrzeszony (Ząbkowice Śląskie) Jacek M. niezrzeszony (dawne SGGA) Krzysztof K. niezrzeszony (Kraków) Maciek S. niezrzeszony (Kraków) Piotr Glock niezrzeszony (Ząbkowice Śląskie) Wojciech Rezul Airsoft Toruń Radek Choobe Airsoft Toruń Paweł Wilq niezrzeszony (Toruń) Kamil Kamlot Airsoft Toruń Mateusz Botfinka Airsoft Toruń Marek Kmarek niezrzeszony (Warszawa) Marcin Eddy WEGA Sebastian Seba WEGA Dominik Brymer WEGA Michał Młody WEGA Michał Kogood WEGA Piotr Kesil Airsoft Toruń Marek Venti Los Ramolos Maciej Crasher Los Ramolos Grzegorz Munlajt Los Ramolos Tomasz Dziedzic Los Ramolos Paweł Skot Los Ramolos Michał Somsiad Los Ramolos Tomasz Hal Airsoft Toruń Marcin Tie S3 - Szczecińskie Siły Specjalne Ola Armalite MP Paweł Giersik MP Maciek Padre MP Maciek Mad Larkin MP Mariusz Math MP Jan Dumek-Wyrwana-Twarz FireArms Jaruś Jarczer FireArms Artur Jeżyk FireArms Agata Śnieżka FireArms Alek Alek vel. Giętki Język FireArms Maciej Maciek FireArms Rafal COMBO FireArms Michał Miszna GWN "Halcon" Michał Kwintyn GWN "Halcon" Kornek Maqszy GWN "Halcon" Witold Wit GWN "Halcon" Marek Gała Yelnet Artur AR2R FireArms Mateusz Mathias Yelnet Michał Raku S3 - Szczecińskie Siły Specjalne Krzysztof Kret niezrzeszony (Berlin) Mateusz Gareth Gorylas Mikołaj Mikuda Gorylas Joanna Asia Gorylas Tomasz Ritter Gorylas Szymon Smyk Gorylas Piotr Piotras Gorylas Tomasz Tupta Gorylas Marek Markus Gorylas Marek HKey Gorylas Jacek Wayne Yelnet Bogdan Bodek Yelnet Piotr G. niezrzeszony (Kraków) Tomek Cz. niezrzeszony (Kraków) Vladyslav M. RAINBOW Krzysztof Kmieciu niezrzeszony (Poznań) Marcin Frugo niezrzeszony (dawne SGGA) Kazimierz Kroffa niezrzeszony Aleksander Alex KARMA Jaroslaw Dodo KARMA K2 KARMA Jacek Tomcat KARMA Bartek Bartek KARMA Jarek Jarek KARMA Mariusz Mario KARMA K1 KARMA Joanna Księżniczka FireArms Łukasz Łuki SJASG Grzegorz Gregi SJASG Michał Zielony SJASG Darek Nacki Dzikie Gęsi Marek Lolo Dzikie Gęsi Marcin Chochla Dzikie Gęsi Przemek Szczep Dzikie Gęsi Piotrek Dredd Dzikie Gęsi Grzegorz Ark'Gregor Grey Wolves-W.A.R. Marcin Azghar Grey Wolves-W.A.R. Mateusz Mateo Grey Wolves-W.A.R. Przemek Macho SJASG Dariusz Darek Bravo1 Łukasz Gajos niezrzeszony (Wrocław) Witold Veetek Grey Wolves-W.A.R. Michał Radzik-kopnij-mnie WEGA Wojtek Turek2 Sadists Studios Michał K. Sadists Studios Stanisław Angel niezrzeszony (Piotrkowice Wielkie) Tomasz Xeus niezrzeszony Stefan S. niezrzeszony (Kraków) Cezariusz Czarek Grey Wolves-W.A.R. Mariusz Ściema ASG Gryf Szczecin Paweł Kachel ASG Gryf Szczecin Adam Yawor Yelnet Robert Schadov Yelnet Maciek Angela niezrzeszony (Wrocław) Michał Makary niezrzeszony (Wrocław) Tomek Kurak niezrzeszony (Poznań) Zemsta niezrzeszony (Poznań) Aśka, niezrzeszona (Poznań) Piotr Aves (Trójmiasto) Agnieszka Agnieszka (Trójmiasto) Ania P. (Trójmiasto) Olek Olo (Trójmiasto) Paweł Szajbus (Trójmiasto) Wojciech Rozmiar niezrzeszony (Toruń) Sławomir Nochal niezrzeszony (Toruń) Bartek Borys SJASG Krzysztof Jankes Los Ramolos Andzik Bravo1 Krzysiu Bravo1 Jasiu Bravo1 Marek, niezrzeszony (Wrocław) Maniek, niezrzeszony (Wrocław) dodatkowo dwie osoby, które nie będą brały udziału w walkach Anna B. Gorylas Marta R. Gorylas i jeszcze dwie osoby, co prawda organizatorzy, ale w niektórych walkach będziemy brali udział Bronisław Bronek Andrzej Andy Bravo1 Robert Strap GWN "Halcon" Maciek (nie powiem, bo się wstydzę :wink: ) WEGA Po trzecie: wszystkie informacje (terminy i regulamin) są podane na tej stronie Po czwarte: lista osób zgłoszonych będzie aktualizowana na bieżąco, nowe zgłoszenia można wysyłać na adres party@tommygun.pl wpisując imię, nazwisko, grupę ASG, miasto, wiek i ewentualnie swój arsenał Po piąte: scenariusze są ściśle tajne i będą wręczane dowódcom armii (oraz ich zastępcom) w zalakowanych kopertach przed wyruszeniem w bój Po szóste: wybaczcie, proszę, opóźnienie w podaniu konta, ale lider zespołu Ich Troje bardzo długo zastanawiał się, czy użyczyć nam swojego konta :twisted: Link to post Share on other sites
WEGA Maciek Posted June 6, 2003 Author Report Share Posted June 6, 2003 Dodatkowa informacja: Kilka osób dzwoniło/pisało z zapytaniem, czy możliwy jest przyjazd w piątek. Sprawa wygląda następująco - w samych koszarach nie będziemy mogli przebywać, ale kilka kilometrów od Wędrzyna jest śliczne miejsce do rozbicia namiotów. Praktycznie nad samym brzegiem bardzo czystego jeziora. Jest tylko mały szkopuł, nie będzie można podjechać samochodem pod sam namiot. Mapkę jak tam dojechać postaram się wrzucić do tego posta, jak tylko będę dysponował jakąś sensowną i czytelną zarazem. Proponowałbym przygotować się na jakieś ognisko i małą imprezkę (oczywiście taką "nieobniżającą wartości bojowej żołnierza", kto wie... może następnej nocy nie będzie na to czasu - ale ja nic nie wiem, nic nie powiem :wink:) Link to post Share on other sites
WEGA Maciek Posted June 14, 2003 Author Report Share Posted June 14, 2003 Proponowany biwak w piątek - nad jeziorem Buszno (na środku mapy), przy drodze krajowej biegnącej z Trzemeszna Lubuskiego do Wielowsi. Jest tam tylko jedno miejsce na obozowisko, więc nie sposób nie trafić, będę tam w piątek rano i postaram się to jakoś oznakować. W razie kłopotów podaje numer telefonu do mnie 0505044843. Mam nadzieje, że będzie zasięg 8) . Niestety w piątek nie jesteśmy w stanie zapewnić transportu dla niezmotoryzowanych, strasznie mi przykro z tego powodu. Gdyby ktoś chciał oglądnąć dokładniejszą mapkę (niestety nie ma na niej naniesionej nazwy jeziora, ale zawsze to mapa "interaktywna" :wink: ) to podaję linka Link to post Share on other sites
Wit Posted June 15, 2003 Report Share Posted June 15, 2003 Czytam uważnie listę potencjalnych wojowników i...brakuje jednej osoby...Czyżby, Maćku, przeoczenie, czy świadome pomniejszanie sił najemniczych?... :wink: Link to post Share on other sites
WEGA Maciek Posted June 15, 2003 Author Report Share Posted June 15, 2003 Wicie... osoba o której obaj myślimy nie wie jeszcze w stu procentach, czy będzie mogła przybyć... Żeby jednak nie być posądzony o stronniczość :lol: dopisuje ją (a właściwie jego). Do zobaczenia w celowniku. Link to post Share on other sites
GW_Azghar Posted June 15, 2003 Report Share Posted June 15, 2003 Pięciu Szarych Wilków na 99% pojawi się nad tym jeziorkiem koło północy - z piątku na sobotę. Mamy nadzieję, że załapiemy się na koniec impry i mamy zamiar z rańca przekąpać się w tym jeziorku :-) Link to post Share on other sites
Ritter Posted June 15, 2003 Report Share Posted June 15, 2003 Jest tam tylko jedno miejsce na obozowisko, więc nie sposób nie trafić, będę tam w piątek rano i postaram się to jakoś oznakować Heh, oznacz porządnie! :wink: Prawdopodobnie na ten biwak dotrze większość naszej ekipy, ale jako że wyruszamy z Poznania między 19tą a 20tą, to na miejscu będziemy już po zmierzchu... dobre oznakowanie na wagę złota... :wink: Link to post Share on other sites
WEGA Maciek Posted June 15, 2003 Author Report Share Posted June 15, 2003 W takim razie oznaczę porządnie. Samochody zaparkowane na poboczu powinny być dostatecznym drogowskazem, aczkolwiek planuje jakiś transparent nad drogą (mam nadzieje, że zniknięcie jednego prześcieradła pozostanie niezauważone :twisted: ) każdy jest zaproszony na imprezę i będziemy czekać tak długo, aż ostatnia grupa, która zapowiedziała swoje przybycie nie pojawi się na miejscu! Link to post Share on other sites
GW_Azghar Posted June 15, 2003 Report Share Posted June 15, 2003 a może w nocy odpalicie jakieś strzałki ze światełek chemicznych ... faktycznie w nocy może być skucha. W miarę mozliwości prosimy o wskazówki jak dojechać do Was (nad to jeziorko) od strony Warszawy/Poznania i ew. przygotowanie oznaczeń trasy. Link to post Share on other sites
WEGA Maciek Posted June 15, 2003 Author Report Share Posted June 15, 2003 Strzałki z światełek chemicznych raczej nie wyjdą... ale może pryśniemy coś białym sprayem na czarnym asfalcie... powinno się udać... więcej pomysłów wkrótce... Link to post Share on other sites
rezul Posted June 16, 2003 Report Share Posted June 16, 2003 a moze ktos bedzie przejezdzal wieczorem przez Gorzow Wlkp. i przypadkiem bedzie mial wolne miejsce w bagazniku, na dachu itp ;-) i zabierze mnie i kumpla z dworca glownego na te impreze ? Link to post Share on other sites
Chochla Posted June 17, 2003 Report Share Posted June 17, 2003 Gesi powinny doczlapac gdzies w okolicach 23.00 Mam nadzieje ze zastaniemy jeszcze kogos zywego ;P Link to post Share on other sites
kazik_ Posted June 17, 2003 Report Share Posted June 17, 2003 mam pare pytan zwizanych z tymze party. jesli pytania sa adekwatne do jakiegos innego tematu a nie do robienia tutaj burdello to prosze przeniesc tego posta :) 1. czy mamy brac spiwory/karimaty? 2. czy wspomniana grochowka bedzie podana na jakis naczyniach czy tez sami mamy sobie zapewnic jakies menazki czy cos podobnego :) (wiem wiem, pytania dziwne, ale dobrze by bylo wiedziec :P) Link to post Share on other sites
WEGA Maciek Posted June 18, 2003 Author Report Share Posted June 18, 2003 Każdy żołnierz powinien zabrać ze sobą co następuje: * śpiwór (przepraszam za zamieszanie z pościelą, niestety nie będzie jej) * menażkę * niezbędnik * kubek * mundur (panie mogą zabrać bikini) * karabin (lub inną broń) * kulki * baterie * ładowarki * latarki * jedzenie i picie * parasol i kalosze (w razie deszczu) * i inne rzeczy, które zapomniałem wymienić, a które są niezbędne każdemu maniakowi/żołnierzowi * koniecznie proszę zabrać duuużo dobrego humoru i jeszcze więcej luzu Link to post Share on other sites
WEGA Maciek Posted June 18, 2003 Author Report Share Posted June 18, 2003 Z bikini, parasolem i kaloszami to troszkę przesadziłem :wink: Link to post Share on other sites
Foka Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 no nie wiem... mnie faceci w kaloszach nie pociagaja :lol: Link to post Share on other sites
Kmieciu4eveR Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 faceci w bikini też kiepsko wyglądają... Link to post Share on other sites
Foka Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 znaczy co?!?! nie lubisz dziewczyn w bikini?!?!? :lol: :lol: :twisted: Link to post Share on other sites
Tie Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 * i inne rzeczy, które zapomniałem wymienić, a które są niezbędne każdemu maniakowi/żołnierzowi A piersiówki zaliczają się do tej kategorii? :D Link to post Share on other sites
Recommended Posts