Fajek Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Jednak uznaliśmy ten pomysł za durny... trudno byłoby się wkręcić w klimat mając jedynie sztuczną namiastkę piersi. ; p Quote Link to post Share on other sites
Mateo Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 I dobrze, bo kobiety giną pierwsze. Hasła naszego wyjkazdu: Widzisz Araba, to go zastrzel!! Martwy Arab= dobry Arab. Quote Link to post Share on other sites
Ritter Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Ein moment - do Arabów bez broni w dłoni strzelać nie kazano... Ciekawe czy QBS wymyślił jakąś karę, za strzelanie od niewinnych cywilów? Automatyczne założenie 2 opasek "rany" dla delikwenta? Cóż, przekonamy się już jutro. Jak znam życie, to przepis o niestrzelaniu do nieuzbrojonych będzie martwym prawem... - Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Bo należałoby go sformułować tak, żeby broń była naprawdę ukryta lub najlepiej, nie było jej wcale. Do mnie nikt nie strzelał ;) Quote Link to post Share on other sites
Miedza Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Ja nie strzeliłem, do mnie też nie strzelili :) Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 A mi dał nawet papierosa ;) kiedy związane ręce miałam Quote Link to post Share on other sites
Juhas Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 a mnie ubili, raz przez moją głupote dostałem bo chwyciłem broń - zapomniałem sie ale po 60 sekundach żyłem. Za drugim razem zastrzelono mnie jak z moim towarzyszem Kierkiem posilałem się chlebem i pasztetem. Quote Link to post Share on other sites
Fajek Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Ja ze względu na skręconą kostkę niemogłem aktywnie uczestniczyć w scenariuszu... niewystrzelilem do nikogo, niezostalem też trafiony. Dziękuje za to ekipie w "barze" za miłe towarzystwo. :wink: Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 A mi dał nawet papierosa ;)kiedy związane ręce miałam Kwiecie lotosu gdyby na wojnie było więcej takich jeńców jak ty... Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 ...to.....? ... coś z pilnowaniem jednego kłopoty były, to nie wiem jak byś poradził sobie z innymi.... ;) [ Dodano: Nie Sie 20, 2006 10:31 pm ] spójrz proszę do tematu o zdjęciach.... całkiem przystojny ten Arab :D Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Damy sobie radę. Nie chcę przypominać o tym , że nie tak łatwo było wyrwać się z niewoli... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts