Rzuf_ Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 przeszukalem allegro, google oraz worum wmasg ;) i nic nie znalazlem :( szukam pokrowca lub futeralu dla mp5 well'a cos na kształt: http://allegro.pl/item115636548_pokrowiec_..._wiatrowke.html tylko o wiekszych wymiarach (ok 55mmx30mm) te na allegro albo sa za male (na pistolety) albo za duze (na karabiny) plecak odpada :) znacie moze jakis sklep wysylkowy w Polsce ktory takie cos ma w swej ofercie (cena do 100zl)? a moze kogos kto robi taki cos? dodalem: kurcze szukam i szukam i chyba najlatwiej bedzie kupic prosta torbe na laptopa i samemu sobie gabke wsadzic :P Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 MG Quote Link to post Share on other sites
Rzuf_ Posted July 27, 2006 Author Report Share Posted July 27, 2006 dziekuje, jest tam futeral ktory mimo ze ciut za duzy (76mm) to powinien wystarczyc. Jest tez walizeczka sliczna ale brakuje jej 5mm szerokosci :/ Quote Link to post Share on other sites
l4m3r Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 @Superrzuf: Nie wiem czy czytałeś co jest napisane na tej aukcji ale... Moge uszyć pokrowiec na dowolny wymiar.To powinno w miarę 'tanio' rozwiązać Twój problem. Quote Link to post Share on other sites
noah Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 poszukaj pokrowca na wędkę :D Sam dziś takie oglądałem i jutro idę kupić, cena to około 40 zł Quote Link to post Share on other sites
Rzuf_ Posted July 27, 2006 Author Report Share Posted July 27, 2006 nosz kurde faktycznie niedoczytalem :ściana: widze ze na machinegunie narazie nie wysylaja wiec sie wstrzymam, moze znajde cos ciekawego :) Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 tylko o wiekszych wymiarach (ok 55mmx30mm)nie powinno być cm? MP5A5 spokojnie wchodzi do pokrowca na mandolinę (miękki ok. 35-40 zł, rozszedł mi się w 2 miejscach na szwie ale po 3 latach użytkowania), dłuższa wersja MP5 - może pokrowiec na gitarrę? Quote Link to post Share on other sites
Rzuf_ Posted July 28, 2006 Author Report Share Posted July 28, 2006 oczywiscie cm :) to zbocznie z pracy, wszystko mam w mm (bez glupich skojarzen) :P co do torby to ten allegrowicz zrobi mi wieksza wersje tej torby z 3 kieszeniami na realcapy (na rzepy) i jedna na zamek za ok 50zl :) Quote Link to post Share on other sites
madreus Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Ja na swojego MP5A2 kupiłem pokrowiec na wędkę (dł. 95 cm) za 25pln - trochę szkoda, że bez gąbki, ale dla mnie styknie :) Quote Link to post Share on other sites
Rzuf_ Posted August 3, 2006 Author Report Share Posted August 3, 2006 musze sie wam pochwalic ze ten allegrowicz z mojego watku zrobil dla mnie naprawde boski futeral na mp5. wymiary podalem ja wysylajac je na rysunku zrobionym w paincie ;) troche zle wymyslilem kieszenie na magazynki (za duze) ale czyms na dole wypcham i bedzie ok. mam nadzieje ze mi dlugo posluzy... zapewne ta osoba potrafi zrobic cos wiecej jesli sie jej przedlozy odpowiedni projekt... aha za futerał zaplacilem 50zl + przesylka :) aha w srodku znalazlem mala karteczke z gwarancja i adresem http://www.drong.abc24.pl/ (mam tez telefon i majla jak kto chce to na PW ) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts