Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam! Zakupiłem na Allegro tanią replikę M16 ADVANCE. Podam linka do aukcji, jakby ktoś nie wiedział, o jaki chodzi: http://www.allegro.pl/item115586090_m16_so...w_gratisow.html Niestety po paru strzałach pistolet się zapchał kulkami, więc go rozebrałem. Kiedy wszystko wyczysciłem i chciałem go znowu złożyć zapomniałem co gdzie było :P **** ze mnie :P Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby mi ktoś przesłał na maila schemat jego budowy ponieważ szukałem w Google i nic nie znalazłem ;/ Mój adres: milosz.janicki@wp.pl. Z góry dziękuję :) Pozdrawiam!

NIE NIE koleś! masz instrukcję w zestawie! niemożliwe żeby niebyło tam odpowiedzi! a tak pozatym ochrzanie Cie: no co ty!? rozbierasz broń bez jakiej takiej wiedzy, nie rozrysowując sobie co gdzie ma być?!?! rozbierając moją pierwszą broń rozrysowałem sobie każdą śróbkę i nie miałem problemu z złożeniem. masz rację w Internecie niema instrukcji...

Hm. Chińska sprężyna, do tego karabin. Żadna filozofia - rączka przeładowania zaczepia o tłok na górze, spust porusza dźwigienką na sprężynce, selektor ognia jest po to, żeby na "safe" rzeczona dźwigienka się nie ruszała. Nie wiem, jak z zatrzaskiem magazynka, bo M'ek nie rozbierałem jak dotąd. Ale i tak więcej jak 30 części to ta klamka, nie licząc śrubek, nie ma.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...