browoszcz Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 w ostatnim numerze "motywu" też jest artykuł o ASG (tak OT) Link to post Share on other sites
devilhead Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Powiem tak, dobrze, że się o nas pisze. Błędy merytoryczne mogą się przytrafić każdemu. Inna sprawa, że strzelanka opisana w tym artykule, miała miejsce gdzieś na przełomie kwietnia/maja. Mieli chłopcy trochę czasu na poprawienie nieścisłości, ale z tego co wiem, nikt tego nie autoryzował. Link to post Share on other sites
Raddar Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Wczoraj wleciałem do sklepu (wizzerem) złapałem za logo i czytam myślałem, że ten artykuł ożywi trochę ten "sport" jednak po przeczytaniu całego artykułu nie pisałbym się na asg. Jest dosyć prosto opisany pomylili się z nazwach napisali,żeglock18c w oryginale nie strzela serią (o ile wiem strzela). Bolało mnie, że nie umieszczono adresu strowmasg gdzie można dużo poczytać o Asg i poszukać ludzi w całej Polsce, Śmieszne jest to foto w stylu Rambo :P i opisane że to Tania zabawa mało jest chyba ludzi którzy kończa zabawe na kupieniu karabinka i gogli oraz łaciatego stroju... Link to post Share on other sites
Wombat Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Czepiacie się, bo się znacie. Dla kogoś kto się nie zna (choćby dla autora :) ), artykuł jest w sam raz. Jak będzie chciał, to potem zgłębi tą tajemną wiedzę. Link to post Share on other sites
fiedotow Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Zgadzam się z przedmówcą. Artyuł jest OK. Może ci, co przeczytali, a nie wiedzieli o co biega będą patrzeć trochę inaczej na nas, niż tylko na przerośniętych chłopców bawiących się w wojnę. A co do watach młodzieży walącej tłumnie na strzelanki... OK, przybywajcie, ale i tak zostaną tylko ci, którzy złapią bakcyla. Link to post Share on other sites
devilhead Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Dokładnie tak. Jak kogoś wciągnie to i tak pozna prawdę. :twisted: No i miło było postrzelać do pismaka... Z tego co pamiętam, to dostał trochę wiecej razy niz opisuje... Link to post Share on other sites
Regdorn Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Wydzielone do odrębnego wątku. Artykuł bardzo fajny, chociaż i tak nieliczne błędy merytoryczne rodzą pewien niesmak. Zaś fakt pominięcia WMasg.pl jest niedopuszczalny ;) :D Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Panie Redaktorze, serwer i tak już nie wyrabia ... :wink: Jak do każdego artykułu w polskiej prasie moge napisać tyle: cieszę się, że autor zadał sobie minimalny choć trud dowiedzenia się o co chodzi. Z perspektywy tego co pokazuje się w prasie, a na czym się przypadkiem znam, mogę powiedzieć, że ten artykuł jest bardzo dobry - mało błędów, brak poszukiwania sensacji, krótki. Link to post Share on other sites
fiedotow Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 W komentarzu do artykułu pozwoliłem sobie zrobić odniesienie do WMASGa :D Link to post Share on other sites
Karczycho Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 W komentarzu do artykułu pozwoliłem sobie zrobić odniesienie do WMASGa :D Nie jestem pewien ,czy to było dobre posunięcie... Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Co za różnica. Każdy gupek* jak wpisze "airsoft" w googla, to dostaje WMASG. * Tak, chodzi mi właśnie o "gupka". Link to post Share on other sites
Karczycho Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Co za różnica. Każdy gupek* jak wpisze "airsoft" w googla, to dostaje WMASG. * Tak, chodzi mi właśnie o "gupka". Tak ,ale zrobi to z własnej inicjatywy ,a tutaj ma wszystko na tacy :/. Link to post Share on other sites
qwmx Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 A tak przy okazji, bo chodzi o foto z artykułu. http://serwisy.gazeta.pl/logo/51,66913,351...513396.html?i=0 Co to za camo? Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Partizan - takie ruskie wdzianko. Cytat: Czasami mają forsę lub bogatych rodziców i dobry sprzęt - "a ja na mój zbierałem dwa lata" No tutaj to w sumie nie rozumiem pretenesji czy też jakiegoś powodu. Ja też, ale ludzie tak mają... Link to post Share on other sites
Regdorn Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Dyskusja o źródle niechęci do nowych przeniesiona do osobnego wątku: "]http://wmasg.pl/forum/viewtopic.php?t=26014 Link to post Share on other sites
Jazzman Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 a ja sie obawiam nawału tzw. 'noob'ów'... :| Zbędne działanie populistyczne, które może przyspożyć 'nam' tylko kłopotów. :smutny: :źle: pozdrawiam Dixon Dixon, wiesz ASG to sport dla każdego i może być mniej lub bardziej elitarny, w stosunku do młodych grup które robią tylko antyreklamę i grup które sa we własnym "sosie" Moze i będziemy mieli kiedyś złą opinie może i bedzie tak ze airsoft będzie sie bawiła masa ludzi, najwazniejsze jest to że ASG mamy dla siebie i w grupie wiemy jakie są zasady, strzelamy dla siebie i tylko dla własnej przyjemności. Link to post Share on other sites
zia Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 ASG nie jest sportem. Link to post Share on other sites
qwmx Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 ASG nie jest sportem. Za to szachy są :-P Link to post Share on other sites
Recommended Posts