thrall555 Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Chciałem się od Was dowiedzieć czy warto kupić tą replike????Interesują mnie opinie posiadaczy tej sprężyny...Ile wytrzyma,jaki ma zasięg skuteczny na 0,2g????Dopiero zaczynam na powaznie zabawę w ASG i to moja pierwsza firmowa replika jaką chce kupić ale niewiem czy warto,moze lepiej coś innego ???? Link to post Share on other sites
_Garfield_ Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 to pytanie powinno znajdować się w dziale dla zielonych a nie tutaj. A tak poza tym to o tej replice możesz poczytać tutaj: http://wmasg.pl/forum/viewtopic.php?t=1189...ight=s+1911+kwc znalezienie tego zajęło mi jakieś 20 sekund. Link to post Share on other sites
thrall555 Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 ale zieloni nie udzielą mi fachowej porady a tu to co innego....ale dzięki,pozdrawiam Link to post Share on other sites
Gerlach Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 Ja także chciałbym sobie kupić tą replike czytałem już recenzje jednak nadal nie jestem pewny czy warto, więc prosze rozwińcie ten temat Link to post Share on other sites
Recommended Posts