Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Mam Berette z KJW. Najlepiej strzelala (najwydajniej) z zielonego gazu Ultrair. Pistolecik ma trzy male wady. Pierwsza: napelniam magazynek do konca gazem i czasem gaz w magazynku starcza na nawet 3 magi a czasem na wystrzelanie jednego. Druga: pistolet lichutko strzela gdy jest obrocony ''do gory nogami''. Trzecia: regulacja HU mnie dobija.

• 2 weeks later...

a jak ma strzelać jak jest do góry "nogami"?? w końcu HU podkręca kulkę, więc logiczne jest, ze siła podkrecenia tej kulki powoduje je lot ku górze, ale gdy jest do góry nogami to podkręca ją w dół....z resztą po co strzelać do góry nogami?? Chyba że się bawisz w Leona...

• 2 weeks later...

Witam! mam kilka pytań odnośnie M9 Full metal KJW (model '2007).

1.Jakie są osiągi tej repliki (latem od 10-20 stopni) chodzi mi mniejwięcej o odległośc z jakiej jesteśmy w stanie trafić cel (np.paczkę zapałek)??

2.Jak najlepiej konserwować replikę (gdzie smarowac), opróżniamy gaz po strzelaniu czy dopełniamy? Wypowiadał się któś na ten temat ale nie zrozumiałem dokońca.

3.Jak oceniacie możliwości tej gazówki jako broń główną w grupie gdzie wszyscy (prawie) używają Aeg (od 300-400 FPS).

Z zniecierpliwieniem oczekuję na odpowiedź. Pozdrawiam Fester.

2. Tajwańskie gaziaki zasadniczo mają tak, że jak masz resztkę gazu, to zostawiasz ją w magu, bo ci uszczelki siądą i przy następnym nabijaniu trochę ci ucieknie.

3. Pistolet nigdy nie jest dobrą bronią główną, chyba, że w CQB w jakimś BARDZO ciasnym miejscu ;) .

• 3 weeks later...