Krystek_m15 Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Mam Berette z KJW. Najlepiej strzelala (najwydajniej) z zielonego gazu Ultrair. Pistolecik ma trzy male wady. Pierwsza: napelniam magazynek do konca gazem i czasem gaz w magazynku starcza na nawet 3 magi a czasem na wystrzelanie jednego. Druga: pistolet lichutko strzela gdy jest obrocony ''do gory nogami''. Trzecia: regulacja HU mnie dobija. Quote Link to post Share on other sites
Talib Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 a jak ma strzelać jak jest do góry "nogami"?? w końcu HU podkręca kulkę, więc logiczne jest, ze siła podkrecenia tej kulki powoduje je lot ku górze, ale gdy jest do góry nogami to podkręca ją w dół....z resztą po co strzelać do góry nogami?? Chyba że się bawisz w Leona... Quote Link to post Share on other sites
FaLeK Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 To zadam jeszcze raz to samo pytanie... Ile można wystrzelić kulek z tej Berrety z butli gazu 1000ml?( Mam na mysli ultrair) Użytkownik na poprzedniej stonie nie napisal czytelnie :) Quote Link to post Share on other sites
Fester Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Witam! mam kilka pytań odnośnie M9 Full metal KJW (model '2007). 1.Jakie są osiągi tej repliki (latem od 10-20 stopni) chodzi mi mniejwięcej o odległośc z jakiej jesteśmy w stanie trafić cel (np.paczkę zapałek)?? 2.Jak najlepiej konserwować replikę (gdzie smarowac), opróżniamy gaz po strzelaniu czy dopełniamy? Wypowiadał się któś na ten temat ale nie zrozumiałem dokońca. 3.Jak oceniacie możliwości tej gazówki jako broń główną w grupie gdzie wszyscy (prawie) używają Aeg (od 300-400 FPS). Z zniecierpliwieniem oczekuję na odpowiedź. Pozdrawiam Fester. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 2. Tajwańskie gaziaki zasadniczo mają tak, że jak masz resztkę gazu, to zostawiasz ją w magu, bo ci uszczelki siądą i przy następnym nabijaniu trochę ci ucieknie. 3. Pistolet nigdy nie jest dobrą bronią główną, chyba, że w CQB w jakimś BARDZO ciasnym miejscu ;) . Quote Link to post Share on other sites
Raziel87 Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 A ja bym miał pytanie... Czy do baretty kjw, full metal, da rade gdzieś kupić lufe precyzyjną ? Niektóre części wewnętrzne da sie znaleźć w internetowych sklepach. Ale tego ochłapu metalu nie mogę. Ktoś ma pomysły / sugestie / rozwiązanie ? Quote Link to post Share on other sites
Grimbold Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Witam, zastanawiam się nad kupnem Beretta M9 v.2007 [KJW]. Czy ktoś może posiada taką replikę i czy może mi powiedzieć jak się sprawdza?? Quote Link to post Share on other sites
Filip von Izabelin Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Czy poza magazynkami KJW (te za 89zł), pasują jakieś inne? Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 HFC i TM. A co, syfon? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts