sjzmisiek Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 interesi mnie konkretnie wersje full auto (teraz jest na military)... do użycia jako broń główna, możecie powiedzieć jaki zasięg ma (całkowity/skuteczny-i na jakich kulkach najlepiej strzelać) jak wypada przy stockowych aegach, żywotność (ewentualne problemy / częstość syfonów)...szukałem....nic konkretnego nie znalazłem na forum..... http://military.pl/?prod=69&cat=37 Quote Link to post Share on other sites
headshooter Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Ja się dołączę do tematu i odswieżę go. Mam pytanko odnośnie deserta czy podejdą do niego magi na green gaz?? I czy ktoś zapoda mi krótką relację z użytkowania?? Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted July 17, 2007 Author Report Share Posted July 17, 2007 (edited) już go ma jakiś czas....pasują magi kwc na green i te od siis (siis i kwc to wsumie to samo jesli o deserta chodzi) ale ....żeby strzelać z magów na green musisz załadować je red gazem bo sprężyny powrotne i ta w mloteczku są za mocne ... jakbyś wymienił na słabsze powinno być nawet ok ale nigdzie ich nie dostaniesz ... gun fajny nawet ...średnio celny (na full auto nic nie trafisz), ciężki .....drogi w utrzymaniu- koszt co2 , 1 poważna wada to plastik - jest miękki i łatwo go uszkodzić (komora hu jest z plastiku i ją łatwo zniszczyć - mi sie udało- musiałem sie w Mcgywera bawić :D )...kulki najlepiej 0.25-0.30 nawet, coś bym jeszcze napisał ale zmęczony jestem :D Edited July 17, 2007 by sjzmisiek Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts