Zomer Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 Niedlugo wybieam sie do Kolobrzega wie ktos moze na jakiej ulicy znajde tam sklep z asg jesli wogole ? ;) Quote Link to post Share on other sites
iglica Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 wydaje mi się że nie ma na tym zadupiu takiego sklepu. Ja nigdy tam nie znalazłem takiego więc wątpie w to. Nawet nie ma militarnego wogóle. Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Temat odgrzeję trochę dla reklamy naszego pięknego miasta. Iglica... Może jeszcze czytujesz forum... Moja odpowiedź po niewczasie, ale wierz mi, że Kołobrzeg nie jest zadupiem...Wszyscy znają Błądzikowo, prawda Panie i Panowie? Post ten piszę w celu wyprowadzenia z niewiedzy tych, którzy jadąc do Kołobrzegu chcą się dowiedzieć czegoś o sklepach ASG czy militarnych. Od wielu lat istnieje Bastion - sklep militarny na terenach byłej strzelnicy wojskowej na ulicy Koszalińskiej (wylot na K-lin). Możne tu kupić wiele fajnych gratów, pojeździć SKOTem, czy T55. W dniach 14 - 15.07 odbywa się Piknik Militarny - kolejny już... Więc ludzi pokroju Iglicy z Błądzikowa proszę o nie obrażanie Kołobrzegu, który na mapie historii RP znaczy więcej niż Błądzikowo. A co do ASG polecam sklep WEST na Koszalińskiej koło Billi. To tyle reklamy wakacyjnej. Apeluję do wszystkich młokosów... Zanim napiszesz, że to zadupie, popatrz, gdzie mieszkasz :lol: Quote Link to post Share on other sites
ogur Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Bardzo dobre podsumowanie, Fiedotow Co do sklepów to tak jak Fied powiedział. Bastion -> sklep z demobilem jak i z nowymi rzeczami. www.wojsko.com.pl WEST ->sklep z ASG "fachowa pomoc", demobil, nowe art., survival. stronki brak lecz na allegro są A dla młokosów niech uważają na jakie miasto mówią. W Kołobrzegu odbyła się uroczystość powtórzenia "Zaślubin Polski z Morzem" dnia 18 marca 1945r Quote Link to post Share on other sites
repmed Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 dla Iglicy z Błądzikowa (gdzie ta metropolia w ogóle leży????) Kołobrzeg to zad.....ie. Fajne, podoba mnie się to... Sorki za OT. BTW - militarny przy billi troszkę oklapł. Bastion ok, tylko drogawo (sezon turystyczny???) Quote Link to post Share on other sites
ogur Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Co do bastionu to chyba sezon, ale niektóre rzeczy mają drogo. Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Może to jest to: http://mapa.szukacz.pl/?x=463396.83&y=...8.02&zoom=3 Metropolia :wink: ! Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Błądzikowo wieś 150 osób woj. pomorskie pow. pucki gmina Puck 150 osób... kurde. powiem że w bloku mieszkalnym takim 4 piętrowym o 6 klatkach schodowych zmiesciło by się z 2 takie metropolie :P Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Uwaga! WEST zmienił miejsce bazowania. Znajduje się na ulicy Łopuskiego, koło hali Milenium. Quote Link to post Share on other sites
NAPEK Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Dzień dobry mam takie pytanie. Jaki asortyment ma ten sklep bo bede spędzał wakacje w Kołobrzegu i mam zamiar coś zakupić. Chodziło by głownie o polski kamouflage i jakies karabiny. Prosze jeszcze o mape jak dojechać do sklepu. Z góry dziekuje Quote Link to post Share on other sites
Aessari Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 (edited) wydaje mi się że nie ma na tym zadupiu takiego sklepu. Ja nigdy tam nie znalazłem takiego więc wątpie w to. Nawet nie ma militarnego wogóle. A więc, tak, jest to wioska(mieszkam w niej od 4 lat >.<)...ale sklep jest, czasem nawet jest tam jakis AEG, pożądny nawet. I tam są mundury camo itp. (latarki,wiatrowki,kulki,okulary...itd.) "West" - tak się nazywa, i jest on kolo hali Milenium. Edited July 17, 2008 by Aessari Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Aessari... Wybacz nutkę krytyki, ale czytałeś całość? Napek - podałem wystarczająco dokładne namiary. Asortyment się zmienia. Sporo kałaszy ze środkowej półki, jakieś gaziaki, taniocha też jest. Mundury - różnie. Ostatnio widziałem nasze koszule z krótkim rękawem. Trzeba wejść, zobaczyć i ... (veni, vidi i nici) ;-) Quote Link to post Share on other sites
Aessari Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 No racja, sorry :killer: Z miesiąc temu widziałem tam AK-47 BF specnaz z firmy JG za 439 zł ^^ Ogólnie mają tam więcej kamizelek,camo,latarek,lornetek,nozy,mundurów itp niz AEG, dużego wyboru kulek tam nie ma a jak jest to ogólnie są drogie. Podobno już sa lunety do ASG z montażem, ale ogólnie to fajny wioskowy sklepik. Lubie kołobrzeg i jest tu fajnie i wogole - a teraz mam przynajmniej do kogo strzelac z mojego Kałacha, pełno kolorowych czapeczek tu chodzi w grupach... :twisted: :killer: :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Garrison Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 W te (jak w każde) byłem w Kołobrzegu i mogę polecić ten sklep tym, co lubią te wszystkie oporządzenia. Chodzi mi głownie o mundury do prawie każdego maskowania. Bronie, które były wywieszone to sprężynówki, nie wiedziałem aegów i gazów. Sporo scyzorykó i innych bajerów. A, i dla ciekawskich: można tam kupić stringi woodland :) Quote Link to post Share on other sites
Kuszu Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 (edited) W tym tygodniu wybieram się do WEST'u i podam tu godz. otwarcia dla ciekawskich. Wczoraj pod wieczór chciałem się wybrać, ale nie wiedziałem do której mają otwarte, więc jak ktoś będzie potrzebował to do tematu spojrzy. Jah z Wami! @OFF Top: @Aessari, na jakiej dzielnicy mieszkasz ? Może się na strzelankę wybierzemy Sory, że nie edytowałem, ale nie mogłem. Godziny otwarcia sklepu WEST: Od pon. do pt. 10:00 - 18:00 w sob. 11:00 - 15:00 w niedzielę nieczynne Edited October 19, 2008 by Kuszu Quote Link to post Share on other sites
_Zygus_ Posted January 1, 2009 Report Share Posted January 1, 2009 (edited) Przy wjeździe od strony Ustronia Morskiego znajduje się wielki market militarny (www.wojsko.com) Duże dwa namioty połączone w jedno, za tym poligon (łąki) na którym można się często przejechać pojazdami Bastionu. Fajne miejsce dla fanów wojska. W markecie można dostać wszystko co się chce tylko trzeba poczekać aż będą mieli na stanie (kurtki MW RP, zimową kurtkę WP, Okrągłe magazynki do MG, szwabskie garnizonki, kabury polskie i inne, pałki MO oryginalne, hełmy MO oryginalne, łuski czołgowe, namioty zarówno WP jak BW i innych, hełmy LWP z siatką, ZOMOwskie mundury) Często organizują pikniki wojskowe ja byłem na IV. Polecam wejść na stronę www.wojsko.com ale sprzedają też na allegro pod nazwą wojsko_com. Pozdrawiam! Edited January 1, 2009 by _Zygus_ Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Bardzo dobre podsumowanie, Fiedotow Co do sklepów to tak jak Fied powiedział. Bastion -> sklep z demobilem jak i z nowymi rzeczami. www.wojsko.com.pl WEST ->sklep z ASG "fachowa pomoc", demobil, nowe art., survival. stronki brak lecz na allegro są A dla młokosów niech uważają na jakie miasto mówią. W Kołobrzegu odbyła się uroczystość powtórzenia "Zaślubin Polski z Morzem" dnia 18 marca 1945r Fachowa pomoc? ;-) Już tam nie pracuję, jest za to jakaś baba z mięsnego :wink: Quote Link to post Share on other sites
spiller Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 jest za to jakaś baba z mięsnego :wink: tam bab więcej... i to nie wiem czy nawet jakieś rzeźniczki tam nie pracują... ale jak się trochę pogrzebie to można znaleźć coś fajnego (ja skompletowałem sobie mundurek ;-)) w wescie przesymaptyczny starszy pan... no i brak AEGów. ale chociaż pas taktyczny znalazłem :-) Quote Link to post Share on other sites
Sledziuch Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Jest tam sklep ale go nie polecam byłem tam na wakacjach Quote Link to post Share on other sites
Pucu Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Do brata na wakacje tam jezdze. Na dzikim zachodzie sie troche strzelamy. Sklep nie jest zły ale jednak nie najlepiej wyposażony i lepiej traktować jako miejsce gdzie można zaopatrzyć się w kulki itp niż w porządną replikę. :wink: Quote Link to post Share on other sites
knup1 Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 (edited) Witam odświeżam temat gdzie jest dokładnie ten sklep bo jestem w Kołobrzegu na wakacjach i che kupić kulki może jak znajdę to AEG więc proszę o szybka odpowiedz . Edited July 12, 2011 by knup1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts