celtic12 Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 czy w karabinie elektrycznym colt xm 177 mozna usunac przycisk blokady spustu ktora znajduje sie pod która znajduje sie w rączce ( prosze o powiedzenie jak to zrobic) Quote Link to post Share on other sites
bezsens13 Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 normalnie po prostu rozkręcasz gnata wyjmujesz przycisk i te części z nim współgrające i skręcasz wszystko do kupy. Quote Link to post Share on other sites
celtic12 Posted September 23, 2006 Author Report Share Posted September 23, 2006 PRZEPRASZAM która znajduje sie w rączce [ Dodano: 23 Wrz 2006 11:16 ] a czy rozkrecaniu moze sie cos sknocic ? [ Dodano: 23 Wrz 2006 11:17 ] i najważniejsze czy bedzie dalej strzelac tak samo Quote Link to post Share on other sites
thing Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 jak coś sknocisz przy skręcaniu to nie bedzie, proste. Quote Link to post Share on other sites
leszek Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 kolega przytrzymuje go gumką przytrzymującą włącznik od lasera Quote Link to post Share on other sites
celtic12 Posted September 23, 2006 Author Report Share Posted September 23, 2006 a moze ktos mi powiedziec czy w tym modelu m4 http://www.sklep.airsoftguns.pl/projector....duct=1133208741 jest blokada spustu w raczce Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 a moze ktos mi powiedziec czy w tym modelu m4 http://www.sklep.airsoftguns.pl/project...1133208741 jest blokada spustu w raczce Z tym pytaniem do działu dla zielonych albo do "tanich elektryków" Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 moze ktos mi powiedziec czy w tym modelu m4 http://www.sklep.airsoftguns.pl/project...1133208741 jest blokada spustu w raczce W rączce ?????. Jakiej rączce, cholera chyba blokade spustu wlącza sie selektorem ognia. Chyba, ze ten tani shit ma jakis wlącznik/wylącznik blokady spustu w jakiejs rączce (caly czas nie wiem o jaką chodzi, chodzi Ci o chwyt pistoletowy?). I po kiego wala nie chcesz miec blokady spustu ??. Zresztą tak jak napisal thor, w zlym miejscu zalozyles ten topic. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 Ja wiem o co chodzi, mam duzo do czynienia z tymi Mkami. W raczce pistoletowej, na wysokosci palca fuckujacego macie maly przycisk, ktory trzeba wcisnac aby replika chciala oddac strzal. Jest to bardzo niewygodne i irytujace. Mozna, oczywiscie wyjac go, nie powinienes nic skonocic. Ewentualnie jesli boisz sie ruszac zawin go w tasme izolacyjna. Quote Link to post Share on other sites
celtic12 Posted September 23, 2006 Author Report Share Posted September 23, 2006 ok Quote Link to post Share on other sites
Wicus Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 tez to przytrzymuje gumka od lasera to nie przeszkadza he tylko pierw sprawdz czy to dobrze trzyma bo jak wylamiesz spust to o lol troche problem Quote Link to post Share on other sites
Przemalek Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Wicus, o lol, masz racje he, jak ja lol mialem problem to he zakleiłem to izolką i było lol, he (Bylo to 1.5roku temu jak cos;P "Lol") Quote Link to post Share on other sites
Sulek Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 (edited) No dokładnie, wystarczy taśmą izolacyjną to zacisnac i git. Jak nie jesteś pewny co do swoich umiejetnosci naprawczych to sie nie baw w rozkrecanie, Taśma i po sprawie... PS:przemalek no niezły LOL z ciebie... lol Edited April 25, 2008 by sul3k Quote Link to post Share on other sites
Przemalek Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Wiesz, naśladowałem post Wicusa jak coś ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts