AFX Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 Witam, mam na zbyciu lunetę noktowizyjną Cyclop-1 Made in Russia, ale jest pewien problem. Nie mogę jej sprzedać, bo tak na dobrą sprawę nie wiem, co to jest dokładnie. Niby można znaleźć w sieci różne cyklopy i na allegro i w sklepach nawet, ale nie takie jak ja mam. Czy ktoś może wie, co to jest konkretnie? Zdjęcia: 2 3 Quote Link to post Share on other sites
Kajor Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Przeca sam powiedziałeś-noktowizor. Za ile? Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Mam wrażenie, że koledze chodziło o to, jaki to dokładnie jest model. Pewnie prócz kwestii informacyjnych chodzi równierz o cenę, za jaką produkt można wystawić. Quote Link to post Share on other sites
Kajor Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Myślę, że tysia się z tego wyciągnie. Nigdzie nie mogę znaleźć cyklopów... :( Quote Link to post Share on other sites
Puchatek Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Cześć, H3T-1 CYCLOPS >KLIK< To chyba to? Quote Link to post Share on other sites
AFX Posted September 27, 2006 Author Report Share Posted September 27, 2006 Wygląda na to, że dobrze ci się wydaje, ale wart on chyba nie wiele ok. 150zł...niestety. Czy też myle się? Quote Link to post Share on other sites
chochol Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 no ja mialem kiedys , i sprzedalem za 180, a byl jeszcze z podczerwienia, w sumie teraz by sie przydal na manewry nocne, ale co tam , na allegro dosyc czesto te nokto mozna spotkac. Cyklopy byly uzywane na granicy DDR, ja swojego wlasnie kupilem od celnika :) Quote Link to post Share on other sites
AFX Posted September 28, 2006 Author Report Share Posted September 28, 2006 Dzięki za pomoc, jeśli ktoś potrzebuje to zapraszam na allegro. :D Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted May 29, 2016 Report Share Posted May 29, 2016 Ha! Odkop po 10ciu latach. Mama mojej dziewczyny ma w posiadaniu noktowizor H3T-1. Gdyby nie to, że to jednak nie moje, przewierciłbym go, albo przykleił na szynę montażową do AK, a tak, na dniach zmontuję to na trytkach i tu wstawię zdjęcie jak to wygląda. Nokto jest w pełni sprawne. Aktualnie chyba rarytas, bo nigdzie nie idzie tego dostać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts