SikorPL Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago (edited) Gra inspirowana niektórymi wydarzeniami w czasie Powstania Warszawskiego. Walki będą odbywać się np. o Pastę czy Cmentarze Wolskie. W grze weźmie udział wiele oddziałów Ruchu Oporu oraz jednostek niemieckich. Termin gry: wrzesień 2026 Czas Gry: godz. 10:00 - 17:00 Miejsce gry: Battle Arena 52.08484 19.485888 Zapisy: tylko drogą mailową po potwierdzeniu terminu Liczba graczy: co najmniej 40 osób Koszt gry: do potwierdzenia Strony Gry: Polacy: AK, AL, NSZ, LWP Niemcy: Wehrmacht, SS i jednostki pomocnicze Zasady gry: zgodne ze standardem ASH + modyfikacje zwiększające asymetrię stron Pirotechnika: tak Stay tuned … Edited 3 hours ago by SikorPL Quote Link to post Share on other sites
SikorPL Posted 2 hours ago Author Report Share Posted 2 hours ago Basil, wielka prośba nie rób zamieszania tutaj tylko napisz do mnie PW. @Dominik: usuń proszę naszą dyskusję. Quote Link to post Share on other sites
Basil Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago Nie poczuwam się do kontaktowania osobiście, ponieważ sam tego nie zrobiłeś. Dyskusja dotyczy BEZPOŚREDNIO gry, jej terminu i organizacji. Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago 17 minut temu, SikorPL napisał: Basil, wielka prośba nie rób zamieszania tutaj tylko napisz do mnie PW. @Dominik: usuń proszę naszą dyskusję. Rgr. Panowie, bez emocji. W dużym skrócie - ja zalecam przynajmniej dwutygodniowe interwały między grami. Oznacza to, że jest slot na początku września i października. Sierpień też nie jest złym pomysłem, bo w dzisiejszych czasach ludzie jeżdżą cały rok na wakacje, a akurat kalendarz sprawił, że 1 sierpnia w przyszłym roku wypada w sobotę. Idealny zbieg okoliczności. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts