stockmann Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Shall we play..ay..ay a game ? How about a nice little game of chess ?[ ] http://www.everybody-dies.com/ Link to post Share on other sites
HateMe Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Holy shit... Stock, masz pełną wersje? Link to post Share on other sites
stockmann Posted October 2, 2006 Author Report Share Posted October 2, 2006 A przymierzam się do kupna (w końcu te 14€ to nie tak dużo). Gra jest wciągająca i nieprzewidywalna, ciągłe napięcie jakie towarzyszy grze nie pozwala się nudzić. Byłem prawie bliski wygranej w mojej pierwszej rozgrywce. Miasta mojego przeciwnika dostawały tęgie baty. Miałem już unosić rece w geście zwycięstwa kiedy z okolic arktyki jego łodzie podwodne odpaliły pociski średniego zasięgu. Londyn , Warszawa, Berlin i pare innych miast pochłonęła nuklearna pożoga...prawie 300M strat w ludności...3 zniszczone bazy rakietowe...War, war never changes ;) Link to post Share on other sites
mlin Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 and it has never been so much fun :) nawiasem, pelna wersja nie rozni sie niczym od dema (ktore mozna legalnie pobrac ze strony introversion -autorow min swietnego uplinka), niczym, z wyjatkiem tego, ze w demie mozna grac do 2 graczy max (online) i to tylko z uzytkownikami dema. W pelnej zas mozliwa jest gra do 6 osob naraz. Polecam wyprobowac. Mnie osobiscie bardziej ciagnie do wiekowego uplinka (symulator haxora), ale defcon jest rowniez ciekawy. Link to post Share on other sites
HateMe Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Ściągam. Stock, ustawimy się na GG na mały nuclear war? ;) Link to post Share on other sites
dawid07 Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 A ja juz sciagnolem :) Dema naprawde fajne Link to post Share on other sites
HateMe Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Ja narazie zaliczyłem połowe tutoriala. Gra mnie ZMIAŻDŻYŁA. Totalnie. Potrzebowałem właśnie czegoś takiego, od czasów starego Fragile Allegiance... Kupuje full version ;) Link to post Share on other sites
dawid07 Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Tutorial prosty i fajny :) Link to post Share on other sites
Dale Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 w tutorialu dostalem od bota :F wstyd jakich malo :F ale gra ostra i orginalna (o co trudno na wspolczesnym rynku) ale czego sie spodziewac po tworcach Uplinka i Darwinii (chociaz w to specjalnie duzo nie gralem) jak nie pozadnej gry nieduzym kosztem Link to post Share on other sites
kazik_ Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 ktos wie w jaki sposob mozna ta gre kupic w polsce? bedzie jakas wersja pudełkowa albo cuś? ps. tez grywam sobie w demko. jak ktos spotka goscia o ksywie "kzs" tzn, ze to najprawdopodobniej ja ;) Link to post Share on other sites
Max_E Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Jeśli chodzi o dystrybucje w polsce to myśle ,że tak jak w przypadku poprzednich gier tego producenta wyda je Techland. Link to post Share on other sites
Recommended Posts