Szczep Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Witam. Zamierzam zrobic sobie prezent na gwiazdke w postaci grantnika do mojej M4. Wlasnie zastanawiam sie jaki model wybrac. Doszedlem juz do tego, że z długą lufą. Natomiast probleme jest jaką firmę wybrać. Rozważam CA G&P lub CAW wersja dla RISa. W związku z tym moje pytania -Czy ktoś uzywa gratnika firma CAW? Zastanawia mnie wykonanie itd. -Czy ktos uzywa m203 Sun Project ? -Intersują mnie też opinie o reszcie modeli m203 innych firm. Jesli ktos ma pod ręką [na pewno macie :P ] to niech takze wkleja foto swojego cacka zamontowanego na karabinku. Z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 fotek na necie dostatek ( http://images.google.pl/images?hl=pl&q=m4%...lr=&sa=N&tab=wi ) Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Myśle, że Szczepowi chodziło o zdjęcia replik ;) Quote Link to post Share on other sites
DaVID AntiTerrorist Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 No dokładnie. Zdjęć M203 na "prawdziwku" jest od GROMa (np. z GROMem :twisted: ). Jakoś chciałbym wiedzieć jak na M15 A4 RIS wygląda krótki granatnik CA, i wogóle jak wygląda granatnik na M15A4 Carabine. Pozdrawiam! DaVID AT Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 repliki też są ...trzeba tylko popatrzeć na nast. stronkach ....lenie :) szukać się nie chce :) http://www.kapowwe.com/Merchant2/merchant....&Category_Code= http://www.machinegun.pl/images/m15a4ris_01.jpg Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 A nie pomyślałeś, że sklepy mogą retuszować zdjęcia? ;) Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted October 4, 2006 Author Report Share Posted October 4, 2006 Ehh intersuja mnie zdjecia rplik z gratnikami i OPINIE !!!! Wykonanie, usterki, itd.... Google i militaryphotos przetrząsnołem... Quote Link to post Share on other sites
sweety_killer Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Ja na swojego risika tydzień temu naciągnełem M203 kumpla i tak mnie ten widok urzekł ,że mój juz do mnie leci :wink: .Dostane to odrazu fotki pstrykne. Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted October 4, 2006 Author Report Share Posted October 4, 2006 No ekstra. A masz moze foty giwery kumpla z m203? Jakiej firmy wzioles ? Quote Link to post Share on other sites
sweety_killer Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 granatnik wziełem CA bo tanio dostałem i bez granatu edit: MAM GO!MAM , jutro jade na strzelanke 24h więc jak wróce to fotki zamieszcze PS:granatnik długi CA ,a granat madbula 204 kulki Quote Link to post Share on other sites
wiewior Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 A nie pomyślałeś, że sklepy mogą retuszować zdjęcia? ;) dlaczego retuszować? ja mam granatnik g&p i powiem wam, ze jest wykonany idealnie. zzewnątrz wygląda jak prawdziwy, nawet napisy grawerowane są jak w oryginale. żadnych wstawek typu "G&P" "made in taiwan" "asg gun" itp naprawde niema co retuszować :P zdjęcia w galerii http://wmasg.pl/galeria.php?galeria=38&typ=1 [ Dodano: Pon 09 Paź, 2006 ] a jesli chodzi o trwałość to tez niema nic do zarzucenia, full metal, jedynie osłona pod ręke z plastiku,tak jak w oryginale lufa metalowa swietnie nadaje sie jako wyrzutnia rakiet sylwestrowych :) a od sztucznych ogni granatnik przechodzi zapachem palonego prochu.. mmmmmm :D Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted October 9, 2006 Author Report Share Posted October 9, 2006 Wiewior jeszcze bym poprosił zdjęcie centralnie z boku. Ta giwera po prostu kopie tyłek. Wszystko sensownie i ze smakiem. WYPAS Quote Link to post Share on other sites
wiewior Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 a.. musialbym aparat wyciągnąć, lampe naladowac, tło ustawić i wogole, pół dnia roboty :) możesz zobaczyć jak wyglądał mój karabin pare miesięcy temu, nawet lepiej tam widać granatnik: Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted October 9, 2006 Author Report Share Posted October 9, 2006 Ehh i wszystko jasne. wezme dlugie G&P z wgc. Jak byś wyciągał aparat pstryknij przy okazji giwere i daj tu foty prosze. Quote Link to post Share on other sites
wiewior Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 nowe zastosowanie m203 w asg :) http://www.squir.com/m203.mp4 Quote Link to post Share on other sites
Indianin Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 cześć mam pytanie trochę z innej beczki, ale nie chciałem zakładać nowego tematu. Pytanie do posiadaczy granatów: Jak jest średnica granatu przy spłonce? Bo średnica łuski to ponoć 39mm Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts