kugelblitz Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Stałem się posiadaczem foregripa z szynami ris do MP5A3. I to i to CA. Niestety nie mieści mi się do niego używana dotychczas bateria mini (intellect 9,6/1400), przymierzałem V-shape'a i też nie wchodzi. Czy któryś z istniejących w przyrodzie typów 9.6V będzie pasował, czy trzeba kombinować z jakąś baterią "custom". Zastosowanie stałej kolby i przepięcie kabelków jest jakimś rozwiązanie, ale chciałbym też mieć możliwość używania kolby składanej. Quote Link to post Share on other sites
CyberKozA Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 A o puszce myslałeś? Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Puszka w mp5 ?? to troche tak jakby do mp5 bagnet podpiac :P Quote Link to post Share on other sites
pav Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Trochę dziwne bo ja tego intelecta (9,6 1400mAh) wpasowałem do zwykłego foregripa mp5 ICS. Oczywiście nie obeszło się bez szlifowania. Siedzi pięknie, strzela jeszcze lepiej :D Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Ale Mp5 ras ma innego foregripa :P Quote Link to post Share on other sites
kugelblitz Posted October 3, 2006 Author Report Share Posted October 3, 2006 Trochę dziwne bo ja tego intelecta (9' date='6 1400mAh) wpasowałem do zwykłego foregripa mp5 ICS. [/quote'] Eee, do zwykłego foregripa A3 wide forearm wchodzi bez problemów i jeszcze jest miejsce. Ten jest jednak zdecydowanie inny. A puszka zaiste jakoś się z MP5 nie komponuję. A może takie coś (tylko na innych ogniwach) ? http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=530 Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Najlepiej zrobisz jak napiszesz do asgshopu maila i zapytasz jaka batka zmiesci ci sie do gripa :) panowie na pewno pomoga :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts