Ziomek08 Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 NIE POLECAM G&G, mój GR16 wystrzelił może 2k kulek po czym sie zaciął, poleciał na reklamacje, gdy wrócił, wystrzeliłem może 20 kulek max, no i znów to samo, myślę ze teraz jest coś nie tak z selektorem ognia, choć nie jestem pewien :???: a co do ICS tu jest temat ;) M4A1 od ICS Plastic. Ja obrałem sobie za plan sprzedanie tego ustrojstwa :wink: i kupienie właśnie tego ICS 8) Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted December 17, 2008 Report Share Posted December 17, 2008 Panowie wychodzi na jedno. Pierwsze repliki eco były wykonane naprawdę dobrze, teraz są co raz gorsze. Wiem bo rozebrałem jedną. W TEJ CHWILI BIERZCIE ICS'A Quote Link to post Share on other sites
ADRniemadrzwi Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Od wakacji jestem napalony na TĄ replikę i z tego co wtedy wyczytałem na wmasg.pl to wstawiam M120 i wszystko ok, a teraz gdy mogę ją sobie kupić okazuje się, że nie będzie wszystko ok. Dragunow, skoro rozbierałeś słaby egzemplarz wersji eco to mógłbyś napisać co wymienić na starcie, aby otrzymać 400 fps i bezawaryjnie postrzelać? A i czy ta precka w stocku jest dobra, czy raczej kiepska? Quote Link to post Share on other sites
ADRniemadrzwi Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 A gdzie EDIT? Jakie magazynki dobrze podają w tej replice kulki? Chodzi mi o lowcapy, słyszałem, że G&G słabo podają. Quote Link to post Share on other sites
KK Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Dobrze podają mam kilka i nie narzekam. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Dużo zależy od kulków xD ale G&G podają dobrze, CA też. Co do części jutro jeszcze raz otworzę GB to się zorientuje .... Quote Link to post Share on other sites
ADRniemadrzwi Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Czyli będzie trzeba pożyczyć od kogoś magi i postrzelać. To czekam i z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Felga Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Przeczytałem teraz wszystkie 8 stron tematu, zniechęciłem się bardzo do eco. G&G. Dragunow, możesz napisać co konkretnie jest gorsze w nowych G&G eco. od starszych?? Czy ktoś miał styczność z tą eMką: http://www.asg.com.pl/product_info.php?products_id=2792 czy warto kupić?? pozdrawiam, Felga Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 OMG sporo tego 1 komora w starej wersji czarna teraz zielona (jak na moje mniej szczelna) ale za to teraz montowana jest ta zielona gumka G&G sprawdza się dobrze ale tylko w wysokich temp. 2 kable... to jest kompletna porażka 3 teraz w wersji z lufą 36 cm zaczęli się stosować i dają cylinder typ 2! Co to się porobiło... 4 silnik i to jest największy mankament. Gdy ja kupowałem to był jeden z lepszych silników m120 i śmigał aż miło a teraz... karabin który składałem 2 tygodnie temu miał m110 przy stokowym silniku rzęził a nie strzelał. Gówno do wymiany... 5 zębatki jakby szybciej się zjeżdżały ale to zapewne zależy od modelu... Quote Link to post Share on other sites
Felga Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Wielkie dzięki, raczej zdecyduje się na coś innego. pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Ziomek08 Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 eee, nie ;), ja miałem gumkę zieloną i mi w zimnie ładnie strzelała :P, pozbyłem się TEGO ustrojstwa :D xDD, straciłem 50% sumy :cry:, ale jak to kumpel powiedział mądry polak po szkodzie ;). A widział ktoś GR16 BB ? A Felga, za tą kase kupisz sobie P90 od TM :D, no musisz doliczyć jeszcze batke i ładowarkę :P Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Za tę kasę można wiele rzeczy kupić! A co do Gr z BB to ja w piątek przejadę się do speca i popstrykam dokładne fotki :P Quote Link to post Share on other sites
Ziomek08 Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Jak byś mógł wrzucić na forum fotki, byłbym wdzięczny :P,choć BB replik G&G to tylko symulacja ruchu zamka ;/, zero odrzutu, ale jak będzie z wykonaniem, czy GB będzie NAPRAWDĘ przełożony z replik droższych, i czy będzie mniej awaryjny niż zwykły GR16 ECO. Pomacaj, i zdaj relacje ;), a co do broni, to porównując AK beta specnaz od JG do GR16 eco, to muszę powiedzieć że nie widzę w ogóle różnicy i uważam że to była kasa w błoto wyrzucona :wink:. Ale nie będę się już użalał xD. Pozdr Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Znaczy się jak nie widzisz różnicy pomiędzy emką a ak to trzeba do okulisty iść xD Quote Link to post Share on other sites
Ogniomistrz Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 A ja chciałbym wiedzieć ile ta replika mi pochodzi przy odpowiednim smarowaniu wraz odpowiednim dbaniem o baterie? Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Stock? czy będziesz coś grzebał ? Quote Link to post Share on other sites
Ogniomistrz Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Nic nie będę grzebał ani tuningował . Ta replika jest już od 2007 roku i chciałem wiedzieć ile ta replika może maksymalnie działać na stocku przy odpowiednim smarowaniu? Pytanie kieruje do osób które ta replikę posiadają. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Jak się umie posługiwać repliką to jej się nic nie stanie. Znam też przypadki gdzie stocki pękały po paru k kulek. Rzecz użytkowania! Bez szaleństw do 100 k powinieneś dojechać. Quote Link to post Share on other sites
Ogniomistrz Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Dragunow możesz mi powiedzieć czy ta replika jest takim samym shitem jak sportline od classic army? Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Nie! Broń Boże. Quote Link to post Share on other sites
Ogniomistrz Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 No to całkiem przyzwoita replika. Tobie ile już działa Drgunow? Quote Link to post Share on other sites
Felga Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 "A Felga, za tą kase kupisz sobie P90 od TM , no musisz doliczyć jeszcze batke i ładowarkę..." "Za tę kasę można wiele rzeczy kupić!" Tylko ja potrzebuję eMki [jako brytofil], obijętnie czy M16, czy M4 Commando, byle eMka, nie chcę kupować JG ani PJ, tymbardziej Boyi ani AGM, chciałbym sobie sprawić pierwszą markową replikę, ale na AEGi typu: G&P, G&G [nie eco], CA itp. - nie mam kasy. U mnie w teamie koleś ma CA Sportline ponad rok i chodzi bezawaryjnie, ale wiem, wiem, to nie jest temat o CA... W kazdym razie czy warto?? I pytam ponownie, co o tym czymś myślicie: http://www.asg.com.pl/product_info.php?products_id=2792 Pozdrawiam, Felga. Quote Link to post Share on other sites
Ogniomistrz Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Z tego co się dowiedziałem to ta replika która cie interesuje ma krótszą lufę. A i ja mam jeszcze jedno pytanko czy plastica to to samo co eko. version ( tak pisze na specshopie)? Quote Link to post Share on other sites
Ziomek08 Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 (edited) KOLEGO! było już wcześniej napisane że jakość serii Plastica drastycznie spadła :/, więc odradzam ci kupno G&G, dozbieraj jeszcze trochę kasy i kup ICS'a Universal. Miałem G&G gr16 plastica, po wystrzeleniu z 3k BB, poszedł na gwarancje, po powrocie i wystrzeleniu może 30kulek, znów się zaciął, więc szczególnie odradzam kupno tej repliki. Pozdr DODANE Ogniomistrz, Plastica i Eco to to samo ;) Edited February 20, 2009 by Ziomek08 Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Kolego Felgo, jako brytofil, to chyba bardziej L85A2, Diemaco, m249 para, Fn Mag, ale nie m'ka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts