Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

G&G - GR16 Carbine Plastica

Recommended Posts

NIE POLECAM G&G, mój GR16 wystrzelił może 2k kulek po czym sie zaciął, poleciał na reklamacje, gdy wrócił, wystrzeliłem może 20 kulek max, no i znów to samo, myślę ze teraz jest coś nie tak z selektorem ognia, choć nie jestem pewien :???: a co do ICS tu jest temat ;) M4A1 od ICS Plastic.

Ja obrałem sobie za plan sprzedanie tego ustrojstwa :wink: i kupienie właśnie tego ICS 8)

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Od wakacji jestem napalony na replikę i z tego co wtedy wyczytałem na wmasg.pl to wstawiam M120 i wszystko ok, a teraz gdy mogę ją sobie kupić okazuje się, że nie będzie wszystko ok. Dragunow, skoro rozbierałeś słaby egzemplarz wersji eco to mógłbyś napisać co wymienić na starcie, aby otrzymać 400 fps i bezawaryjnie postrzelać? A i czy ta precka w stocku jest dobra, czy raczej kiepska?

• 1 month later...

OMG sporo tego

1 komora w starej wersji czarna teraz zielona (jak na moje mniej szczelna) ale za to teraz montowana jest ta zielona gumka G&G sprawdza się dobrze ale tylko w wysokich temp.

2 kable... to jest kompletna porażka

3 teraz w wersji z lufą 36 cm zaczęli się stosować i dają cylinder typ 2! Co to się porobiło...

4 silnik i to jest największy mankament. Gdy ja kupowałem to był jeden z lepszych silników m120 i śmigał aż miło a teraz... karabin który składałem 2 tygodnie temu miał m110 przy stokowym silniku rzęził a nie strzelał. Gówno do wymiany...

5 zębatki jakby szybciej się zjeżdżały ale to zapewne zależy od modelu...

eee, nie ;), ja miałem gumkę zieloną i mi w zimnie ładnie strzelała :P, pozbyłem się TEGO ustrojstwa :D xDD, straciłem 50% sumy :cry:, ale jak to kumpel powiedział mądry polak po szkodzie ;). A widział ktoś GR16 BB ?

A Felga, za tą kase kupisz sobie P90 od TM :D, no musisz doliczyć jeszcze batke i ładowarkę :P

Jak byś mógł wrzucić na forum fotki, byłbym wdzięczny :P,choć BB replik G&G to tylko symulacja ruchu zamka ;/, zero odrzutu, ale jak będzie z wykonaniem, czy GB będzie NAPRAWDĘ przełożony z replik droższych, i czy będzie mniej awaryjny niż zwykły GR16 ECO. Pomacaj, i zdaj relacje ;), a co do broni, to porównując AK beta specnaz od JG do GR16 eco, to muszę powiedzieć że nie widzę w ogóle różnicy i uważam że to była kasa w błoto wyrzucona :wink:. Ale nie będę się już użalał xD. Pozdr

"A Felga, za tą kase kupisz sobie P90 od TM , no musisz doliczyć jeszcze batke i ładowarkę..."

"Za tę kasę można wiele rzeczy kupić!"

Tylko ja potrzebuję eMki [jako brytofil], obijętnie czy M16, czy M4 Commando, byle eMka, nie chcę kupować JG ani PJ, tymbardziej Boyi ani AGM, chciałbym sobie sprawić pierwszą markową replikę, ale na AEGi typu: G&P, G&G [nie eco], CA itp. - nie mam kasy. U mnie w teamie koleś ma CA Sportline ponad rok i chodzi bezawaryjnie, ale wiem, wiem, to nie jest temat o CA...

W kazdym razie czy warto??

I pytam ponownie, co o tym czymś myślicie:

http://www.asg.com.pl/product_info.php?products_id=2792

Pozdrawiam, Felga.

KOLEGO! było już wcześniej napisane że jakość serii Plastica drastycznie spadła :/, więc odradzam ci kupno G&G, dozbieraj jeszcze trochę kasy i kup ICS'a Universal. Miałem G&G gr16 plastica, po wystrzeleniu z 3k BB, poszedł na gwarancje, po powrocie i wystrzeleniu może 30kulek, znów się zaciął, więc szczególnie odradzam kupno tej repliki. Pozdr

DODANE

Ogniomistrz, Plastica i Eco to to samo ;)

Edited by Ziomek08