Jump to content

Nowa Seria Replik M4a1(R6) Well ma teraz Ponad 300FPS !!!!

Recommended Posts

Posted

Witam

Widze ze well proponuje teraz za te samą cenę karabinek R6 ale z ulepszoną prędkoscią wylotową z 250FPS na ponad 300FPS i to wszystko w STOCKU !! Jezeli to prawda to jest spoko.Ale ciekawi mnie co zostalo ulepszone? jakie elementy? ...

Jezeli cos wiece na ten temat to piszcie

Pozdrawiam

Posted

Potwierdzam.

W zależności od egzemplarza mają od 300 do 320FPS na kulkach 0.2 ;)

W środku głowica tłoka z otworami i sprężyna o twardości zbliżonej do stockowej CA.

Posted

Wczoraj napisalem do sklepu www.zbrojownia.com.pl i rzeczywiscie wszystko to co napisal Redaktor WMASG "OLO" zupelnie zgadza się z tym co właściciel mi odpowiedzial !!:). W takim razie Replika R6Well jest teraz najmocniejszą stockową Repliką elektryczną z GearboXem do 400zł :)

Pozdrawiam :)

Posted
Wczoraj napisalem do sklepu www.zbrojownia.com.pl i rzeczywiscie wszystko to co napisal Redaktor WMASG "OLO" zupelnie zgadza się z tym co właściciel mi odpowiedzial !!:)

Pozdrawiam :)

Bo Super Olo jest serwisantem tego sklepu :] Wie najlepiej :]

Posted

CyberKozA sugerujesz ze to sklep sie zajął tą zmianą ??:>

To troszke dziwne conajmniej :)

Spytam Uzytkownika OLO czy oni cos robią bezposrednio w sklepie z tymi Aegami,zarazem zdaje mi sie ze nie bardzo by im sie to oplacalo :(

My na tym nic nie tracimy :) A tylko mozemy zyskać :)

Pzdr

Posted
Może warto zapytać czy nagły przyrost mocy nie jest wynikiem działań sklepu Zbrojownia?

Wszystko stockowe ;)

Jeżeli chodzi o bebechy to Well jest o niebo lepiej wykonany od Cymy. Body, lufa i reszta zewnętrznych elementów jest jednak od Cymy gorsza (plastik, plastik i jeszcze raz plastik).

Metalowe w R6/7 są tylko szyna montażowa i kawałek lufy zewnętrznej wewnątrz chwytu.

Posted

Wydaje mi sie ze AEGI sprawdzane są na chrono przy uzyciu kulek o wadze 0,2 grama. Inaczej byc nie moze :)

A airsoftguns.pl sobie odrazu odpusc :)

Posted
Wydaje mi sie ze AEGI sprawdzane są na chrono przy uzyciu kulek o wadze 0' date='2 grama[/quote']

Tak sie przyjęło na świecie i tak też my robimy ;)

Posted

No niestety... latarka może służyć conajwyżej do czytania w nocy, kolimator nie ma parabolicznej szybki tylko płaską. Jedyna przewaga R7 nad R6 to stała kolba do której można wsadzić porządną baterię large ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...