HAosX Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Witam Widze ze well proponuje teraz za te samą cenę karabinek R6 ale z ulepszoną prędkoscią wylotową z 250FPS na ponad 300FPS i to wszystko w STOCKU !! Jezeli to prawda to jest spoko.Ale ciekawi mnie co zostalo ulepszone? jakie elementy? ... Jezeli cos wiece na ten temat to piszcie Pozdrawiam Link to post Share on other sites
greloGPZ Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 gdzie niby masz te r6 do ponad 300 fps'ow sprzedawane w stocku ?? ;> Link to post Share on other sites
Ziemniok Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Chcesz i masz :D Link to post Share on other sites
0L0 Posted October 12, 2006 Report Share Posted October 12, 2006 Potwierdzam. W zależności od egzemplarza mają od 300 do 320FPS na kulkach 0.2 ;) W środku głowica tłoka z otworami i sprężyna o twardości zbliżonej do stockowej CA. Link to post Share on other sites
HAosX Posted October 13, 2006 Author Report Share Posted October 13, 2006 Wczoraj napisalem do sklepu www.zbrojownia.com.pl i rzeczywiscie wszystko to co napisal Redaktor WMASG "OLO" zupelnie zgadza się z tym co właściciel mi odpowiedzial !!:). W takim razie Replika R6Well jest teraz najmocniejszą stockową Repliką elektryczną z GearboXem do 400zł :) Pozdrawiam :) Link to post Share on other sites
sirrafael Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Wczoraj napisalem do sklepu www.zbrojownia.com.pl i rzeczywiscie wszystko to co napisal Redaktor WMASG "OLO" zupelnie zgadza się z tym co właściciel mi odpowiedzial !!:) Pozdrawiam :) Bo Super Olo jest serwisantem tego sklepu :] Wie najlepiej :] Link to post Share on other sites
CyberKozA Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Może warto zapytać czy nagły przyrost mocy nie jest wynikiem działań sklepu Zbrojownia? Jak jest panowie? Link to post Share on other sites
HAosX Posted October 13, 2006 Author Report Share Posted October 13, 2006 CyberKozA sugerujesz ze to sklep sie zajął tą zmianą ??:> To troszke dziwne conajmniej :) Spytam Uzytkownika OLO czy oni cos robią bezposrednio w sklepie z tymi Aegami,zarazem zdaje mi sie ze nie bardzo by im sie to oplacalo :( My na tym nic nie tracimy :) A tylko mozemy zyskać :) Pzdr Link to post Share on other sites
0L0 Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Może warto zapytać czy nagły przyrost mocy nie jest wynikiem działań sklepu Zbrojownia? Wszystko stockowe ;) Jeżeli chodzi o bebechy to Well jest o niebo lepiej wykonany od Cymy. Body, lufa i reszta zewnętrznych elementów jest jednak od Cymy gorsza (plastik, plastik i jeszcze raz plastik). Metalowe w R6/7 są tylko szyna montażowa i kawałek lufy zewnętrznej wewnątrz chwytu. Link to post Share on other sites
HAosX Posted October 17, 2006 Author Report Share Posted October 17, 2006 Wydaje mi sie ze AEGI sprawdzane są na chrono przy uzyciu kulek o wadze 0,2 grama. Inaczej byc nie moze :) A airsoftguns.pl sobie odrazu odpusc :) Link to post Share on other sites
0L0 Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Wydaje mi sie ze AEGI sprawdzane są na chrono przy uzyciu kulek o wadze 0' date='2 grama[/quote']Tak sie przyjęło na świecie i tak też my robimy ;) Link to post Share on other sites
0L0 Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 No niestety... latarka może służyć conajwyżej do czytania w nocy, kolimator nie ma parabolicznej szybki tylko płaską. Jedyna przewaga R7 nad R6 to stała kolba do której można wsadzić porządną baterię large ;) Link to post Share on other sites
CyberKozA Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Wszystkie odpowiedzi zostały udzielone. Temat się wyczerpał. Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts