Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Wymiary kolby AKS-74U

Recommended Posts

• 4 weeks later...

panie REMOV, myślę że pański puryzm jeżeli chodzi o terminologię dotyczącą AK zagoniłaby do kąta nawet... tego pana

To powyższe zdanie jest bez sensu w tym wątku, pomijam już nawet, że kompletnie pozbawiona sensu jest cała Twoja riposta. Och, chciałeś błysnąć i wstawić zdjęcie, wszyscy się cieszymy. Tylko wyjaśnij, jak się ma poprawne nazewnictwo danej konstrukcji strzeleckiej (tutaj: AKS-74U) do jakiejkolwiek terminologii (czy nawet tak pokracznej frazy jak "puryzm jeżeli chodzi o technologię"). Podpowiedzieć? Nazwa własna do terminologii ma się nijak. Polecam, tak na przyszłość, zapoznanie się z definicjami słów, na przyład w słowniku języka polskiego, abyś w końcu poznał ich poprawne znaczenie i odpowiednio go używał. A jeżeli już to opanujesz, to owszem, możemy sobie porozmawiać o terminologii, ale może w innym wątku, który będzie choć trochę z nią związany.

To powyższe zdanie jest bez sensu w tym wątku, pomijam już nawet, że kompletnie pozbawiona sensu jest cała Twoja riposta. Och, chciałeś błysnąć i wstawić zdjęcie, wszyscy się cieszymy.

Co do wątku-dosyć solidny offtopic rozpoczął nie kto inny tylko Ty, nieprawdaż? Widzisz, źle zrozumiałeś moje intencje - mój post, nie miał być, broń Boże "ripostą" na Twoje posty (które czytam zawsze z zaciekawieniem, jak wszystko z czego mogę się czegoś nauczyć na interesujący mnie temat), lecz nieudolną próbą rozluźnienia atmosfery tego tematu [vide znaczek ;) pod zdjęciem]. Jak widać nieskuteczną. Mea culpa .

P.S-co do "błyskania" i owszem, interesuje mnie, jak chyba każdego człowieka który klika na "Dodaj odpowiedź" na jakimkolwiek forum - tyle, że staram się przy okazji nikogo nie obrażać. Bez powodu przynajmniej.

Keep smiling.

Edited by PrezesOi

Co do wątku-dosyć solidny offtopic rozpoczął nie kto inny tylko Ty, nieprawdaż?

Nie. Znowu coś Ci się pomyliło. Jedyne co zrobiłem to podałem poprawną nazwę konstrukcji strzeleckiej, na co pewien niezbyt zorientowany osobnik odpowiedział po swojemu. Jak zwykle niezbyt sensownie.
Widzisz, źle zrozumiałeś moje intencje - mój post, nie miał być, broń Boże "ripostą" na Twoje posty (...) lecz nieudolną próbą rozluźnienia atmosfery
Fakt, tutaj się zgadzamy. Wyjątkowo nieudolną. Nie rób tego więcej.
tyle, że staram się przy okazji nikogo nie obrażać. Bez powodu przynajmniej.
O, to powinieneś mnie doskonale zrozumieć, bo ja jestem w stosunku do Ciebie złośliwy mając ku temu jak najbardziej powody. Nie lubię rozmówców generujących bełkot.
Keep smiling
Jeżeli to ma wyglądać w ten sposób jaki proponujesz, to wolę krzywić się ponuro. Przynajmiej nie będę musiał zamieszczać durnowatych sloganów w obcych językach na końcu moich wypowiedzi.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...