HIREDGUN Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 Ktoś coś wie na jego temat ? http://www.dentrinityshop.com/order.jsp Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Ja wiem, że już więcej nawet nie będę próbował nic u nich zamówić... Złożyłem zamówienie, odpisał mi automat. Trochę bałem się wysłać kasę do sklepu, nie wiedząc, czy po drugiej stronie monitora ktoś w ogóle jest. I jak się okazało, dobrze zrobiłem. Zero jakiejkolwiek reakcji na moje maile, mimo że wysłałem ich kilka. Jak dla mnie, to jest to sklep-duch. Quote Link to post Share on other sites
gross Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 A mi np. odpisywali. Złożyłem zamówienie. Wszystko było OK. Quote Link to post Share on other sites
upadlyaniol2 Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Bedzie moze ktos robil zamowienie w tym sklepie? Bo bym sie podlaczyl z paroma pierdolkami. Quote Link to post Share on other sites
sieta Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Przyłączam się do pytania UpadłegoAnioła... Quote Link to post Share on other sites
VanDerSeba Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Odświeżenie po taaaakim czasie :-F Więc robił w DEN ktoś zakupy w ciągu np. ostatniego półrocza i czy napotkał jakieś dodatkowe problemy? Quote Link to post Share on other sites
AirBorne Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Odgrzewam i podbijam pytanie VadDerSexxx'a - czy więcej osób tam robiło zakupy, jakie macie opinie? Quote Link to post Share on other sites
saper Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Czy w ostatnim czasie ktoś robił tam zakupy? Chciałbym zrobić spore zamówienie i zastanawiam się jak ten sklep się wywiązuje z realizacji zamówień. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts