ironkamil Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Niedawno zastanawiałem się nad kupnem tej broni, jednak czytając opis na www.specshop.pl okazało się że ta replika niebardzo nadaje się na Airsoft... :cry: dlatego ten temat kieruję do właścicieli, jakie jest wasze zdanie na temat tej broni czy 620 zł to wydatek nieprzemyślany :?: Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Kamil Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Zależy do czego Ci to potrzebne... Jeśli jego zastosowanie to dwa kołki i na ścianę to czemu nie. Do strzelania, jak sami napisali, się toto nie nadaje. M3 ma to samo co TeTetka - zryte zawory... Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...-M3A1RS_srch_m3 http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...-HUM3A1_srch_m3 Skoro części są, to coś da się z tego zrobić... Ale kasy troche na to wyłożysz. Quote Link to post Share on other sites
ironkamil Posted October 18, 2006 Author Report Share Posted October 18, 2006 Jeżeli więcej jak 1200 (oczywiście broń+ poprawki) to podziękuje... wiadomo bo za tyle to mam już thompsona TM :roll: i jeszcze mam pytanie co ew. trzebabyło by wymienić w tej broni aby dobrze działała i gdzie te części można kupić :?: ps. mam zamiar kupić broń na wcgshop'ie. Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 No to musisz kupić te części, do których podałem linki - Powinno to wtedy lepiej działać, ale to tylko teoria... Quote Link to post Share on other sites
ironkamil Posted October 18, 2006 Author Report Share Posted October 18, 2006 No to musisz kupić te części, do których podałem linki - Powinno to wtedy lepiej działać, ale to tylko teoria... Wiadomo różnie to bywa w praktyce. Na początek bym się trochę bał bo to będzie moja pierwsza replika więc troche będą obawy z wymianą części ale damy rade ;] Chciałbym wiedzieć z czystej ciekawości co źle funkcjonuje w tej broni przed poprawkami. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Zawory są kijowe, i coś z bb o ile dobrze pamiętam. Czyli te części z WGC powinny to poprawić, ale nic nie gwarantuje. Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Radzę przeczytać recenzję w zbrojowni... :) Quote Link to post Share on other sites
ironkamil Posted October 19, 2006 Author Report Share Posted October 19, 2006 No w recenzji jest napisane że jwszystko jest ok :roll: :D z resztą na wgcshopie z częściami i przesyłką wynosi mnie o 5 zł taniej :P (liczyłem najdroższą przesyłkę dla pistoletu asg) tylko nie wiem ile może wynieść mnie cło i jakieś inne opłaty :? . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts