Cover Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Siema. Slyszalem ze w Warszawie a dokladniej w hali mirowskiej jest sklep ASG. I tu moje pytanie: na jakim poziomie stoi ten sklep? Jak bogate maja zaplecze? Maja stronke internetowa? Z gory dzieki za odp. Quote Link to post Share on other sites
PeePee Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Drogo, mały wybór. Nie polecam. Można pojechać tam jeżeli chcesz pooglądać sobie sprężynki. Quote Link to post Share on other sites
redhiney Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Czy mi się wydaje czy jest to sklep o ogólnie modelarskim zacięciu, z maksymalnie 4 replikami (najczęściej sprężynowymi), kulkami za horrendalne pieniądze, znajdujący się na "piętrze" rzeczonej hali? Jeśli tak, to nazywanie tego kramiku sklepem ASG to spore nadużycie. Quote Link to post Share on other sites
nightrunner Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 czy ze sklepów stacjonarnych zostaje w wawie tylko capri (a to też mimo wszystko pod wawą) ?? Quote Link to post Share on other sites
Piotrekpiast Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Czy Ktoś zna jakiś sklep w Warszawie bądź pod Wawą gdzie można pobawić się gaziakami? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Bigfoot Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 A ja tam kupowałem i nie jest wcale tak drogo, bo nie place za przesylke ( np. gdy kupuje przez neta) i w ogole wychodzi podobna cena. A repliki mozna zamowic u tego goscia co tam sprzedaje. Na pewno jest to 100 razy lepszy sklep niz airshitguns na kabatach. P.S. Mam nadzieje, że wreszcie powstanie jakiś porządny sklep ASG w stolicy. W Krakowie są przynajmniej 2, a w Wawie nawet jednego. Hańba !!! Quote Link to post Share on other sites
rafalzzz Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 teraz jest taniemilitaria.pl przy metrze kabaty. no , nie można go nazwać porządnym , wszyscy wiemy czemu , ale kulki kupić idzie jest też na tamce sklep militaria.pl ale wybór znikomy , nawet kulek 0,2g nie mają :/ Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 teraz jest taniemilitaria.pl przy metrze kabaty. no , nie można go nazwać porządnym , wszyscy wiemy czemu , ale kulki kupić idzieKulki kulkami, a green gas mają? Quote Link to post Share on other sites
rafalzzz Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Kulki kulkami, a green gas mają? na stronie sprawdzić trzeba link Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Teoretycznie jest, ciekawe tylko, czemu zakleili namiary na importera? ;) Kurna, nigdzie nie mogę znaleźć adresu tego sklepu - niby metro Kabaty, ale nie wiem gdzie dokładnie, a pamiętam, że ktoś wklejał reklamówkę w JPGu. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Dokleić: Chyba się sfizoliłem. Jest jednak adres sklepu :P Quote Link to post Share on other sites
kajakarz Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Sklep jest pod adresem Trakt Kabacki (coś tam) - jak idziesz od metra Kabaty ulicą to na końcu po prawej stronie. GG ostatnio nie mieli. Po majówce raczej tam pusto jest. Dziwne tylko ceny mają bo o 20 % wyższe niz na stronce... no ale każdy wie co to za sklep... Quote Link to post Share on other sites
Sitara11 Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 ten sklep jest na kabackim dukcie 1 ... kulki można tylko tam kupić :D Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 (edited) Sklep jest pod adresem Trakt Kabacki (coś tam) - jak idziesz od metra Kabaty ulicą to na końcu po prawej stronie. GG ostatnio nie mieli. Po majówce raczej tam pusto jest. Dziwne tylko ceny mają bo o 20 % wyższe niz na stronce... no ale każdy wie co to za sklep... Panie nie Trakt Kabacki, tylko Kabacki Dukt 1. Nie wypowiadaj się, jeżeli czegoś nie wiesz, bo ludzi w błąd wprowadzasz... . Edit. Damn, nie zauważyłem, że Sitara11 napisał to samo :? . Edited June 21, 2007 by piotrekSGUS Quote Link to post Share on other sites
Rak Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 1. Sklep w Hali mirowskiej 2. Sklep w podziemiach koło dworca centralnego (zegarki + asg) 3. Sklep w podziemiach koło dworca centralnego (noże + asg + zegarki + śrut) (2 i 3 są około 10 metrów od siebie) 4. Po wyjściu z podziemi za wiaduktem i szynami tramwajowymi ok 15 m na północ kolejny sklep (asg + zegarki) 5. Na Tamce są militaria.pl 6. Na kabatach taniemilitaria 7. Capri oczywiście 8. Na dworcu zachodnim sklep asg 9. 17m do przodu na zachodnim i macie kolejny sklep asg.... I niech mi ktoś jeszcze napisze, że nie ma sklepu... fakt, poza Capri nie ma PORZĄDNEGO, ale jest gdzie kulki i gaz kupić. BTW. nie byłem jeszcze na: -Gdańskim -Wschodnim -Hali Marymonckiej -KDT Tam podobno też są. Jeżeli kogoś będzie interesować któryś z ww sklepów to postaram się o dokładniejsze opowiedzenie drogi (jestem wzrokowcem i wiem jak tam do każdego dojść... gorzej z tłumaczeniem) Quote Link to post Share on other sites
ToleDo Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Witam, dopisze jeszcze jeden to tej listy. Nie jest to PORZĄDNY sklep ale jakby co to tez trochę ASG jest. KAPISZON Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts