dixon Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 8) Jaaamiiii :D Quote Link to post Share on other sites
CHEMIK Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Dobra Robota !!!! Film bardzo przyjemny. Jeżeli mogę prosić o wystawienie go na jakimś serwie w "normalnej jakości". Quote Link to post Share on other sites
matter Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 filmik: poczatek bardzo obiecujacy.....muzyka i dodane zdj bardzo pasuja...jaazda jeepem bardzo realistyczna cos ala Iraq ale z deszczem : > nom niestety brak zakonczenia ...tak jakby tasmy braklo albo baterii w tym przypadku...ale ogolnie na + Quote Link to post Share on other sites
jedrzej25 Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 dobra robota :) brakowalo mi zakonczenia 1 scenariusza(obrony mostu przez 2 pluton) ogolnie fajnie bylo to przezyc jeszcze raz :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Dudi Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 No właśnie. Nie wiem dlaczego nie było na filmie momentu, w którym obrońcy prawdziwego mostu świętują zwycięstwo (strzał z granatnika w powietrze i wszystkiego co tam mieliśmy pod ręką ;)). Dorobić zakończenie, wrzucić na jakis rapidshare i będzie good :P Quote Link to post Share on other sites
Pasoo[Madness] Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Jeszcez raz to napisze w imieniu ramola. To jest caly materiał jaki on posiada. A dokładnie surowy zajmuje 23 min. Nie ma on poprostu nagranej radości OT i wsparcia pod dzialem. Siadła mu wtedy bateria. Quote Link to post Share on other sites
Dudi Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 A szkoda. BTW wydawało mi się, że dwie osoby to kręcą. Quote Link to post Share on other sites
matter Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 ale tam byl chyba jeszcze jakis kolo co robil film taki juz bardziej pro tzn z lepsza rozdzielczoscia i jakoscia czy jak to sie tam wymawia... ktos przeciez jesszcze mial aparat/kamere na statywie wiec to juz nie bylo byle co.... Quote Link to post Share on other sites
crogool Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 ktos przeciez jesszcze mial aparat/kamere na statywie wiec to juz nie bylo byle co.... Ech, ale to żaden wyznacznik profesjonalizmu ;) Zupełnie przez przypadek idąc sobie spokojnie do domu w dniu "Białego Marszu", zostałem op...ny przez gliniarza za brak identyfikatora i postawiony w "kącie" z reporterami-profesjonalistami. Ci patrzyli się z niedowierzaniem na mój sprzęt (Minolta Z1 z tuleją i filtrami, torba i futerał ze statywem) wzięty za Pana Władze najwidoczniej jako "pro" ... Zdjęcia mam dzięki temu dość unikatowe :D sorki za OT Anyway, jeśli drugi kamerzytsa to czyta niechaj się ujawni... Quote Link to post Share on other sites
MAR Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 yyy.....dziękuje jeszcze raz za uwagi. :wink: zaraz siadam do filmu i zrobie go bardziej dynamicznego. Czyli co te zdjecia i w tle linkin park zostawić czy wyrzucić? jak już REGDORN wspomniał jest to film pamiątkowy wiec starałem sie kręcić jak mogłem. Gdybyście chcieli to mozęcie napsiać scenariusz filmowy a ja go zrealizuje... pod wzglądem ujeć bedzie o niebo lepszy :lol: . Mam pewne doswiadczenie. Można rzec hollywodzka produkcja :lol: Quote Link to post Share on other sites
Okruch Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Dzięki, Ramol! Proponuję roboczy tytuł: Demony Pokoju :-) Quote Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 To ja jeszcze raz - dalo by rade to jednak gdzies wrzucic na ftpa jakiegos publicznego. Chce to zgrac na plytke z videogoogle chyba nie bardzo sie da. Jest pare serwisow ktore hostuja pliki za darmo www.wyslijto.pl www.rapidshare.de www.... cos tam jeszcze na pewno jest ;). Jak ktos zna to niech dorzuci i jak moze to niech wrzuci pliczek i da linek. Z gory dzieki ;) Quote Link to post Share on other sites
MAR Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 a Tak apropo fimów... Ma ktoś głowe do psiania scenariuszy ?? :wink: Quote Link to post Share on other sites
Michal_g Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Chce to zgrac na plytke z videogoogle chyba nie bardzo sie da. Co się ma nie dać...http://javimoya.com/blog/youtube_en.php i albo wklejasz linka do filmu z videogoogle czy youtube i ściągasz albo instalujesz nakładkę na Firefoxa. Jeżeli ściągasz w formacie FLV (można też AVI) może być potrzebny odtwarzacz do tego formatu, na stronie którą podałem jest link do darmowego. Mam ściągniętą wersję FLV (bo mniejszy plik był niż AVi a ściągało się wczoraj tragicznie) i mogę wrzucić na rapidshare, jeżeli tylko Ramol (jako Autor) wyrazi zgodę. Edit: AVI też już mam i mogę wrzucić, z tym ze nie wiedzieć czemu działa tylko z DivX Playerem (mimo instalacji DivX-a 6.4) - wiesza się zarówno All Player jak i VPlayer. Quote Link to post Share on other sites
MAR Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 oczywiśćie ze wurażam... przecież to wasze jest... w każdym bądź razie dla was :D [ Dodano: Pią Lis 03, 2006 7:10 pm ] oczywiśćie ze wyrażam... przecież to wasze jest... w każdym bądź razie dla was :D Quote Link to post Share on other sites
Michal_g Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Skoro jest zgoda, to wrzucam (film autorstwa Ramola oczywiście). AVI, spakowane rar-em, podzielone na dwie części (rapidshare puszcza do 100 megabajtów maksymalnie). Rozpakowywac dopiero po ściągnięciu OBYDWU części http://rapidshare.com/files/1846823/Operat....part1.rar.html Druga częśc właśnie leci, link za moment. EDIT: link do drugiej części http://rapidshare.com/files/1851749/Operat....part2.rar.html Miłego ściągania! Quote Link to post Share on other sites
Adam RGASG Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Mam takie pytanko: jaki jest tytul oraz wykonawca tej arabskiej piosenki rozpoczynajacej ten film?? chodzi mi o tą ktora byla w "balck hawk down" :wink: Quote Link to post Share on other sites
Pasoo[Madness] Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Troche off topic ale odpowiem. Tytuł banalny "Barra Barra" a wykonawca nieznany..;] Ale znajdziesz go na soundtracku do BHD, a muzyke skomponował Hans Zimmer. Czyli inaczej: Hans Zimmer - Barra Barra EDIT Do postu poniżej: Tego nie wyczytalem. Ale dobrze wiedzieć. Moze ma jeszce jakies ciekawe utwory. Quote Link to post Share on other sites
MAJKI Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Autorem utworu jest Rachid Taha. Utwór oczywiście nosi tytuł "Barra barra". Pozdrówka, MAJKI Quote Link to post Share on other sites
PePeK Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 ma problem ze ściagnieciem 2 cześci. :cry: Quote Link to post Share on other sites
Michal_g Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 ma problem ze ściagnieciem 2 cześci. :cry: U mnie działa normalnie - nie bardzo wiem z czym może być problem. Quote Link to post Share on other sites
PePeK Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Ze sciagnieciem. NIe umieim sciagac z tego . :D DObra już ściagnołem !Dzięki :D Quote Link to post Share on other sites
CHEMIK Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Dla tych co niezauważyli - ZDJĘCIA SĄ JUŻ W GALERII NA STRONIE 4MOZY. Quote Link to post Share on other sites
Skieleton Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 wypasss czekam na wersje DVD :D Quote Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Dalo by rade zdjecia z 4mozowej galeryjki spakowac i wrzucic gdzies razem? Ch...olera mnie strzeli od tego klikania ;). Tzn nie zebym marudzil, bo tak w ogole to dzieki za fotki, ALE... :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts