Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Problemik- batka czy cos innego

Recommended Posts

Witam! I licze na pomoc :) bo cholera juz mam brak pomyslow.

Mam selerka i wstawionego borka+m120. Kupilem specjalnie batke Intelect 9.6 1400 stick (nie lubie kolby:P).

I raz strzela a raz nie... Czesciej nie... Powiedzmy ze wlaczam auto i strzelam tak z 10, po czym puszczam spust, i gowno-ani rusz... Odczekam troche i albo zacznie strzelac albo nic...

Nie mam pomyslow co robic :( Need help!

Batka wedlug mnei MUSI byc dobra bo i pojemnosc i napiecie jest dobre (firma takze...)

Jak ktos potrafi pomoc poprzez "wywiad" to prosba o kontakt pw...

Pomozecie? POmozemy :D

Zła batka. Albo 9,6V na ogniwach large, albo 10,8V taka jak masz. Tak samo jak Sanyo 9,6V 1200/1700mAh sie niebardzo nadają do takich tuningów...

Ewentualnie jak bardzo nie chcesz zmieniać baetrii, to kombinacje typu wymiana okablowania (kable niskooporowe), wstawienie grubszych blaszek pomiędzy ogniwa baterii, wywalenie bezpiecznika itp.

a może to po prostu bezpiecznik Smile wyjeb go albo wstaw większy Smile Może pomoże a nie zaszkodzi ;P

Taaa, pomoze tak samo jak aspiryna na grzybice stóp

Przyczyna nieprawidlowego dzialania repliki kolegi mojopl moze byc poprostu przerwa w obwodzie najprawdopodobniej na styku elektrycznym w GB lub tez w innym miejscu obwodu np. na wtyczce/zlaczkach/konektorach. Raz strzela raz nie strzela wiec moze nie stykac czasami. Styk w gb moze byc osmalony/wypalony albo zachlastany smarem. Proponowalbym to tez sprawdzic zanim zacznie sie wymieniac/wyrzucac wszystko po kolei.